Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Σοκ στη Χαλκίδα με οικογενειακή τραγωδία

Ανήμερα το Πάσχα ένας 45χρονος με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα έριξε στο κενό από το μπαλκόνι και σκότωσε τον ίδιο του τον αδελφό!

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει εδώ και λίγες ώρες την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας. Θύτης είναι ένας 45χρονος με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος ανήμερα το Πάσχα σκότωσε τον 38χρονο αδελφό του, σπρώχνοντάς τον στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού τους! Το τραγικό περιστατικό, που αναβιώνει με τον πιο θλιβερό τρόπο τη βιβλική ιστορία του Κάιν και του Αβελ, σημειώθηκε λίγο πριν από τις 9.00 το βράδυ ανήμερα το Πάσχα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το θύμα ζούσε μόνιμα στη Γερμανία και είχε πάει στη Χαλκίδα για λίγες μέρες.

Αγνοώντας το κακό που επρόκειτο να συμβεί, ο 38χρονος επισκέφθηκε τον αδελφό του προκειμένου να τον δει και να του ευχηθεί προτού πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Κάποια στιγμή τα δύο αδέλφια βγήκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός τους που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Αγνωστο για ποιο λόγο, ο 45χρονος που, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έσπρωξε αιφνιδιαστικά τον 38χρονο αδελφό του, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει στο κενό και να τραυματιστεί θανάσιμα. Αμεσα στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση. Εντρομοι οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο της τραγωδίας και παρέλαβε τον άτυχο 38χρονο. Εν συνεχεία το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όμως ήταν ήδη πολύ αργά αφού είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Μετά τη μεταφορά του 38χρονου στο νοσοκομείο, στο σπίτι όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι αφού ολοκλήρωσαν τις έρευνές τους ταυτοποίησαν ως δράστη τον 45χρονο και του πέρασαν χειροπέδες. Παράλληλα, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του θύματος ενώ ερευνώνται και τα αίτια του περιστατικού, τα οποία μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα. Σύμφωνα πάντως με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο δράστης φαίνεται πως ήταν ο λόγος που τον οδήγησε να σπρώξει στο κενό τον αδελφό του. Σε κάθε περίπτωση, η κοινωνία της Χαλκίδας είναι ανάστατη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το μεγάλο κακό που χτύπησε την οικογένεια μέσα στις άγιες μέρες του Πάσχα. Μετά τη σύλληψή του ο 45χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ