Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μονόπετρο στη Τζορτζίνα αξίας 4.300.000 ευρώ

Με μονόπετρο δαχτυλίδι που θα το ζήλευε ακόμα και...

Γλυκερία και Παπαμακαρίου ενώνουν τις φωνές τους στην ιστορική Οδό Λυσίου στην...

Η Γλυκερία ενώνει τις δυνάμεις της με τη Μαριάννα...

Δύο «άγγελοι» στο πλευρό του Τάκη Μόσχου

❱❱ Φίλοι του ηθοποιού κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια, ώστε να σταθεί στα πόδια του μετά το διπλό εγκεφαλικόΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Η Μάγδα Πάτση και ο Αντώνης Μπαλαμπάνης, δύο καλοί φίλοι-άγγελοι από τη Σκόπελο και συνεργάτες του Τάκη Μόσχου στην τοπική ερασιτεχνική θεατρική ομάδα EΘΟΣ, πρωτοστατούν στον αγώνα για να σταθεί και πάλι στα πόδια του ο ηθοποιός που νοσηλεύεται εδώ κι ενάμιση μήνα σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας με διπλό εγκεφαλικό.

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του «Αργύρη» της «Γλυκιάς συμμορίας», που έφερε στο φως η «Espresso» πριν από λίγο καιρό, οι δύο φίλοι του κάνουν δημόσια έκκληση για οικονομική βοήθεια, καθώς σε λίγες ημέρες που ο Τάκης θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο θα πρέπει να μεταφερθεί αμέσως σε κέντρο αποκατάστασης τουλάχιστον για δύο μήνες. 

Στη συνέχεια θα πρέπει να βρεθεί ένα κατάλληλο σπίτι γι’ αυτόν στη Σκόπελο, αφού αυτό όπου έμενε μέχρι πρότινος βρίσκεται σε όροφο και δεν θα τον διευκολύνει λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει πλέον στην κίνησή του.

Δεκτή κάθε προσφορά

«Οπως είναι γνωστό, ο Τάκης δεν έχει οικονομικούς πόρους και χρειάζονται χρήματα… Οσοι φίλοι γνώρισαν τον Τάκη, οι θεατρόφιλοι που χειροκρότησαν την προσπάθειά του στον ΟΡΦΕΑ αλλά και στη Σκιάθο και την Αλόννησο, όπου παίχθηκαν έργα με την ΕΘΟΣ και θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στον προσωπικό λογαριασμό του Τάκη, στην Τράπεζα Πειραιώς. Δεκτή και οποιαδήποτε άλλη προσφορά για κατοικία κ.λπ.» αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους, σύμφωνα με το efimerida-sporades, όπου παρατίθεται και ο αριθμός λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς: GR36 0172 1530 0051 5304 6514 954. Η Μάγδα Πάτση αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι ήδη υπάρχει ανταπόκριση για βοήθεια από τους κατοίκους της Σκοπέλου για τον αγαπημένο τους ηθοποιό, ο οποίος τα τελευταία 20 χρόνια έχει βρει στο νησί το προσωπικό αλλά και το καλλιτεχνικό του καταφύγιο ως δημιουργός αλλά και «ψυχή» της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Σκοπέλου (ΕΘΟΣ).

«Ο Τάκης είναι πια μέλος της τοπικής κοινωνίας και της οικογένειάς μας. Τον περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψει στο νησί και να τον κάνουμε καλά με την αγάπη μας, πάνω από όλα. Ηδη μάς προσφέρθηκε μια αποθήκη για να βάλουμε τα πράγματά του μέχρι να βρεθεί και το νέο σπίτι που θα τον φιλοξενήσει» μας λέει η κυρία Πάτση, η οποία πέρυσι το καλοκαίρι πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Λυσιστράτη» που ανέβασε ο Τάκης Μόσχος στο νησί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...