Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

«Υπόσχεση για την πρόκριση»

Ο Σαβιόλα και η… παράδοση.

Την υπόσχεση ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε ο Χαβιέ Σαβιόλα. Ο Αργεντινός επιθετικός μιλώντας στη χθεσινή media day στου Ρέντη δήλωσε αρχικά ότι θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και συγκέντρωση στον αγώνα με την Ξάνθη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιχνίδια της Ευρώπης.

«Πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο, αλλά θα παλέψουμε για την πρόκριση. Κάθε ομάδα θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της και πιστεύω ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση» είπε χαρακτηριστικά και όταν ρωτήθηκε για την παράδοση που έχει να σκοράρει σε πρεμιέρες, δήλωσε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να κερδίσει η ομάδα του. Για το γεγονός ότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του απάντησε: «Χάρηκα πολύ που πέσαμε με την Μπενφίκα. Θα συναντήσω παλιούς φίλους και ανθρώπους με τους οποίους διατηρώ καλές σχέσεις. Θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια».

Δηλώσεις έκαναν ακόμη ο Σάμαρης και ο Ρομπέρτο. «Ούτε εγώ περίμενα να μπω τόσο γρήγορα στην ενδεκάδα και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό» είπε ο πρώτος σχετικά με τις παρουσίες του στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα.

Ο Ισπανός, από τη μεριά του, υποστήριξε πως δεν είναι μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό ότι θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα το φαβορί του ομίλου. «Εχουμε τη δυνατότητα με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε σε μια πολύ μεγάλη νίκη, να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας για τη συνέχεια. Είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης» πρόσθεσε ο 27χρονος τερματοφύλακας.2259j63jk896

Ο Μασάντο με μουστάκι

Να κερδίσει ξανά τη θέση του στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα έχει βάλει στόχο ο Πάουλο Μασάντο. «Δουλεύω για να κερδίσω και πάλι φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό και να βοηθήσω τόσο την ομάδα μου όσο και την Εθνική Πορτογαλίας» είπε χαρακτηριστικά ο 27χρονος μέσος που εμφανίστηκε στη media day με νέο look (άφησε μουστάκι και… φέρνει πλέον πολύ στον παλαίμαχο άσο των «ερυθρόλευκων» Πέτρο Ξανθόπουλο!). Αναφορικά με το παιχνίδι που ακολουθεί, πρόσθεσε: «Το μυαλό μας είναι στο ματς με την Σκόντα Ξάνθη για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και να πάμε με καλή ψυχολογία στον αγώνα με την Παρί».

Ο Πορτογάλος δεν είναι στα πλάνα του Μίτσελ για τον βασικό κορμό και ειδικά μετά την προσθήκη των Εντινγκά και Γιαταμπαρέ είναι ακόμη πιο δύσκολο να βρει χώρο στην ενδεκάδα. Ωστόσο δεν το βάζει κάτω και περιμένει την ευκαιρία.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των νταμπλούχων για τον σαββατιάτικο αγώνα στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο την ομάδα της ακριτικής πόλης. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης συμμετείχε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο διεθνής αμυντικός δεν έπαιξε μόνο στο δίτερμα, στο τέλος, αφού ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και χθες ο Μιγκέλ Τόρες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...