Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Στην… κόντρα για μια «Σκάλα»

Η συνωνυμία του θεάτρου του Κώστα Πρέκα και μιας καλλιτεχνικής ομάδας έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον γνωστό ηθοποιό που αναζητεί λύση το συντομότερο δυνατό.

Λίγο προτού ανοίξει τις πόρτες του το καινούργιο καλλιτεχνικό «σπίτι» του Κώστα Πρέκα άρχισαν τα όργανα! Το όνομα του θεάτρου, το οποίο είναι «Σκάλα», το… διεκδικεί μια αξιόλογη καλλιτεχνική ομάδα που χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα στον τίτλο της εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, με δήλωσή του στην «Espresso» εξήγησε πως είναι διατεθειμένος να βρει μια λύση στο θέμα αμέσως μετά τα εγκαίνια του θεάτρου του. Το Θέατρο Σκάλα του Κώστα Πρέκα (επί της οδού Λένορμαν 134 στον Κολωνό) άναψε… φωτιές στους επικεφαλής του ομώνυμου καλλιτεχνικού θιάσου Θέατρο Σκάλα, την Κυριακή Δοξαρά και τον Βασίλη Ροδίτη, μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο βετεράνος καλλιτέχνης «βάφτισε» τη νέα του επαγγελματική στέγη με το δικό τους όνομα. «Την ονομασία “Θέατρο Σκάλα” την έχουμε κατοχυρωμένη εδώ και χρόνια και ο κόσμος που παρακολουθεί τη δουλειά μας πλέον θα μπερδεύεται με τις παραστάσεις του κ. Πρέκα. Προς το παρόν δεν έχουμε αποφασίσει τι θα πρέπει να γίνει στην περίπτωση που ο παλιός και καταξιωμένος συνάδελφος δεν αλλάξει το όνομα στο καινούργιο θέατρό του. Ελπίζουμε να μη φτάσουμε στα δικαστήρια» λέει στην «Espresso» ο Βασίλης Ροδίτης.2266k85k93

Θα βρεθεί λύση

Δίνοντας τη δική του εξήγηση για το θέμα, ο Κώστας Πρέκας τόνισε στην «Espresso»: «Εχω προβληματιστεί κι εγώ με αυτό που έχει γίνει, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει μπέρδεμα με τα παιδιά, λόγω ονόματος. Εκείνοι είναι η ομάδα, ο θίασος Θέατρο Σκάλα κι εγώ έχω το Θέατρο Σκάλα, που προσδιορίζει τον χώρο, το οίκημα. Πέρα από αυτό, προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει κάτι, αλλά μετά τα εγκαίνια θα τη βρούμε τη λύση. Δεν αγανακτώ με αυτό που συνέβη, απεναντίας εύχομαι στα παιδιά καλή επιτυχία σε αυτό που κάνουν! Πάντως επιμένω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν μπερδέματα, γιατί τη δική μου Σκάλα βαραίνει και το όνομα “Κώστας Πρέκας”. Με άλλα λόγια, ο δικός μου κόσμος ξέρει ότι θα έρχεται στη “Σκάλα”, δηλαδή στο θέατρο του Κώστα Πρέκα, και ο δικός τους θα πηγαίνει σε όποιο θέατρο παίζουν -αφού δεν έχουν μόνιμη στέγη- για να δει τη δουλειά της ομάδας».

Να προσθέσουμε ότι ο θίασος Θέατρο Σκάλα με τις πρωτοποριακές κουκλοθεατρικές παραστάσεις του έχει συμμετάσχει και εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε θέατρα, παγκόσμια φεστιβάλ και διεθνείς θεσμούς στην Αγγλία, στην Αυστρία και την Τσεχία. Στην Ελλάδα έχουν παιχτεί αναρίθμητες παραστάσεις τους εντός και εκτός Αττικής, σε κεντρικά θέατρα (θέατρο Πολιτεία, Από Μηχανής Θέατρο, Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης), σε δήμους, μεγάλες εκδηλώσεις και σχολεία.  

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...