Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Καραμπόλα πολυτελείας για τέσσερα dream cars

Νεαρός οδηγός στην Πάτρα διέλυσε την πανάκριβη Pόρσε του, αλλά και τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα!

Τη δόξα του… Σουμάχερ ζήλεψε οδηγός πολυτελούς αυτοκινήτου στην Κάτω Αχαΐα, ο οποίος προκάλεσε σκηνές που έμοιαζαν βγαλμένες από ταινία περιπέτειας του Χόλιγουντ στο κέντρο της πόλης!

Ολα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο νεαρός -που έχει τη συνήθεια να… ξεχνάει να αφήνει το πόδι του από το γκάζι- έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του παρασύροντας στο πέρασμά του όσα παρκαρισμένα αυτοκίνητα βρισκόντουσαν στην άκρη του κεντρικού δρόμου και σκορπίζοντας τον τρόμο και τον πανικό στους περαστικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «γκαζιάρης» δοκίμαζε τις οδηγικές του ικανότητες μέσα στην πόλη παίρνοντας τις στροφές με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αδιαφορώντας αν θα προκαλούσε κάποιο ατύχημα. Σε μια από τις στροφές έχασε τον έλεγχο με συνέπεια να πέσει πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο σημείο και συγκεκριμένα σε ένα μαύρο-γκρι τζιπ, σε μία μαύρη ΒMW και σε μία μαύρη Alfa Romeo!

Το ευτύχημα είναι ότι εκείνη την ώρα δεν περνούσε πεζός από το σημείο και έτσι το μόνο που προκλήθηκε ήταν σημαντικές ζημιές στα τρία οχήματα. Αμέσως μετά το τρακάρισμα ο ασυνείδητος οδηγός (ο οποίος προφανώς φορούσε τη ζώνη ασφαλείας, διαφορετικά θα είχε τραυματιστεί) άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του για να βγει. Οταν είδε, όμως κόσμο να έρχεται προς το σημείο όπου είχε γίνει το τρακάρισμα, πανικόβλητος εγκατέλειψε την Porsche του και άρχισε να τρέχει σαν τρελός προς άγνωστη κατεύθυνση φοβούμενος μήπως τον λιντσάρουν οι ιδιοκτήτες των τριών αυτοκινήτων.

Αστυνομικοί της Τροχαίας που είχε ειδοποιηθεί για το συμβάν άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του νεαρού… γκαζιάρη. Τελικά κατάφεραν να τον βρουν την επομένη. Οπως τους είπε ο ίδιος, το έβαλε στα πόδια από φόβο μήπως πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τους εξαγριωμένους ιδιοκτήτες των άλλων οχημάτων στα οποία προσέκρουσε με το Ι.Χ. του.

Σε βάρος του, πάντως, σχηματίστηκε δικογραφία για πταισματική παράβαση (με υλικές ζημιές και εγκατάλειψη) και αφέθηκε ελεύθερος, αφού από το συμβάν δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός. Τέλος, αξίζει να διευκρινιστεί ότι οι πρώτες πληροφορίες που τον ήθελαν να κρατάει όπλο δεν ευσταθούν, αφού κανένας από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν κατάθεσε κάτι τέτοιο.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....