Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αφιερωμένη στον Ντούσαν!

Η Ενωση ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην (πρωτόγνωρη) Γ’ Εθνική.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ- ΑΕΚ  0-2

Τι κι αν η κατηγορία είναι ερασιτεχνική; Τι κι αν ο Μανδραϊκός μόνο «εμπορικός» αντίπαλος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί; Η ΑΕΚ παραμένει ΑΕΚ κι αυτό το αποδεικνύει ο λαός της. Αυτός ήταν ο νικητής χθες στη Φυλή! Η δική του «επικράτηση» έρχεται πρώτη σε σχέση με την αγωνιστική ανωτερότητα της Ενωσης, με το χθεσινό 0-2 απέναντι στην ομάδα της Μάνδρας. Το γήπεδο γέμισε (περίπου 6.000 κόσμος) και τουλάχιστον άλλοι χίλιοι οπαδοί του «Δικεφάλου» έμειναν εκτός. Μάλιστα δεν αποφεύχθηκαν και μικροεπεισόδια με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς κάποιοι θερμόαιμοι προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήρια.

Με τον λαό της λοιπόν να κλέβει την παράσταση, η ΑΕΚ κατάφερε και ξεπέρασε το εμπόδιο του Μανδραϊκού. Τη νίκη ο Τραϊανός Δέλλας την αφιέρωσε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή μεσοβδόμαδα. «Ξέρουμε όλοι στην ΑΕΚ πόσο στενοχωρημένος είναι αυτές τις μέρες ο Ντούσκο. Η μητέρα του ήταν μια μεγάλη ΑΕΚτζού» ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του τεχνικού του «Δικεφάλου» στη συνέντευξη Τύπου, ενώ για την ομάδα του δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, με εξαίρεση ένα «νεκρό», όπως το χαρακτήρισε, διάστημα στο δεύτερο μέρος.

Το σκορ στο ματς άνοιξε ο Σταθάκης (9’) με μια βολίδα από τα 40 μέτρα, η οποία έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Χρόνη. Ο Ντακόλ στο 76’ κέρδισε πέναλτι από τον Βασιλείου (τον τράβηξε μέσα στην περιοχή), ανέλαβε την εκτέλεσή του ο ίδιος, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 82’ ο Πλατέλλας με έξοχη ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΣΚΟΡΕΡ: Σταθάκης (9’), Πλατέλλας (83’).

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Κ. Μίχας) Χρόνης, Χουστουλάκης, Σιακαβάρας, Μεσίνι, Κολτσίδας (64’ Κουβίδης), Αγκόλι, Μπιλίτσης, Ζουράβλιοφ (56’ Καλογρίδης), Καϊμακαμούδης, Ζαχαράτος (50’ Βασιλείου), Σερέπας.

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας) Βούρας, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Κορδέρο (90’ Παληαρούτας), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ντακόλ, Πόποβιτς (90’+ Πεταυράκης), Μπρέσεβιτς (70’ Γροντής).

– Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τιμήθηκε από τον δήμαρχο Μάνδρας Γιώργο Δρίκο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του 6ου ομίλου: Ερμής Ζωνιανών – Πανναξιακός 1-2, ΠΑΟ Κρουσσώνας – Τριγλία Ραφήνας 0-3, Θύελλα Ραφήνας – Περαμαϊκός 1-3, Αστέρας Βάρης – Ηρόδοτος 2-0, Α.Ο. Περιστερίου – Αιγάλεω 1-1, Αγιος Νικόλαος – Κηφισιά 2-5. Η βαθμολογία: ΑΕΚ 3, Πανναξιακός 3, Τριγλία 3, Περαμαϊκός 3, Αστέρας Βάρης 3, Κηφισιά 3, Α.Ο. Περιστερίου 1, Αιγάλεω 1, Αγιος Νικόλαος 0, Ηρόδοτος 0, Θύελλα Ραφήνας 0, ΠΑΟ Κρουσώνας 0, Ερμής Ζωνιανών 0, Μανδραϊκός 0.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....