Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Παρέλαση ονομάτων

Εντολή Μπάγεβιτς σε Λυμπερόπουλο να παραδώσει τη λίστα του με τους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ έως την 28η Οκτωβρίου.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα να ξεκίνησε για την ΑΕΚ, παρ’ όλα αυτά τα μανίκια του ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν τα κατέβασε, καθώς δουλειά υπάρχει για εκείνον και μάλιστα πολλή. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της «Espresso», ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» έχει πάρει ξεκάθαρη εντολή από τον Μπάγεβιτς να παραδώσει τη χειμωνιάτικη μεταγραφική του λίστα το αργότερο μέχρι την 28η Οκτωβρίου. Ο Σερβοέλληνας άλλωστε σε όλες τις ομάδες στις οποίες έχει δουλέψει έδινε πάντα οδηγίες στους υπευθύνους των μεταγραφών να του παρουσιάζουν τις λίστες τους αρκετό καιρό πριν από την έναρξη της περιόδου, ώστε να υπάρχει ο χρόνος να γίνουν άνετα οι διαπραγματεύσεις.

Ετσι ο «Λύμπε» καλείται να παραδώσει τις εισηγήσεις του σε ένα μήνα από τώρα. Γι’ αυτό δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθεί παιχνίδια στην Αθήνα, όπως μεσοβδόμαδα, όταν βρέθηκε στο ματς Καλλιθέα – ΟΦΗ. Μάλιστα θα πραγματοποιήσει και ταξίδια στο εξωτερικό. Ηδη έχει συνεννοηθεί με τον Ιλια Ιβιτς, ο οποίος συνεργάζεται (έστω και ανεπίσημα) με την Ενωση. Ο Σέρβος έχει καλές άκρες τόσο στις αγορές της πρώην Γιουγκοσλαβίας (κυρίως σε Σλοβενία και Κροατία) όσο και στην Ιταλία (πιο ακριβή αγορά φυσικά). Αυτή τη στιγμή ο Λυμπερόπουλος δεν κοιτάζει παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά αναζητά γενικότερα ταλαντούχους. Στην πορεία θα εστιάσει ανάλογα και με τις ανάγκες που θα προκύψουν στην ομάδα.

Στα αγωνιστικά και εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Θύελλα Ραφήνας στο ΟΑΚΑ, ο Δέλλας καλείται να αποφασίσει με ποιο σύστημα θα κατεβάσει την ομάδα του. Κατά κόρον τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιεί το 4-4-1-1, αλλά μεσοβδόμαδα δοκίμασε 4-3-3 με τους παρακάτω στη βασική ενδεκάδα: Τερματοφύλακας ήταν ο Βούρας έχοντας μπροστά του στην άμυνα τους Τσουκαλά (δεξιά), Πεταυράκη (αριστερά) Τσιρίλο και Γεωργέα. Αμυντικός χαφ ήταν ο Ρόβας και κεντρικά χαφ οι Κορδέρο και Ανάκογλου. Επιθετικοί οι Πλατέλλας (δεξιά), Ράμα (αριστερά) και Ντακόλ.

-Ανοιχτή για τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας θα είναι τελικά η παρουσίαση των σχεδίων της «Αγιάς Σοφιάς», που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα