Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παγκόσμια ρεζιλίκια με το θέαμα στον Ιερό Βράχο!

Μετά την τσιμεντοποίηση της Ακρόπολης και τις ιέρειες, κατά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τουαλέτες για… Οσκαρ!

Οι εμφανίσεις των celebrities που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο fashion show των Ελλήνων σχεδιαστών Mi Ro.

Η Βίκυ Καγιά ανέβηκε ξανά στην πασαρέλα, η Τάμτα ντύθηκε πιο… νορμάλ από ποτέ και ο Λάκης Γαβαλάς έκανε βήματα σε χρώμα… κόκκινο. Ολα αυτά και ακόμη περισσότερα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», όπου οι εξαιρετικοί Ελληνες σχεδιαστές Mi Ro παρουσίασαν τη νέα τους κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013/14. Και μπορεί οι δημιουργίες του Δημήτρη Μαστρόκαλου και του Γιάννη Ράπτη να έκλεψαν τις εντυπώσεις από το κοινό, όμως οι καλεσμένοι ήταν ακόμη πιο ενδιαφέροντες.

Από πού να αρχίσουμε; Από την εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, η οποία θέλησε να υπερτονίσει το κόκκινο μαλλί αλά Ρίτα Χέιγουορθ φορώντας φόρεμα στο χρώμα του πράσινου του δάσους;

Μάλιστα, επειδή το μήκος του δεν επέτρεπε στην τραγουδίστρια να… εκθέσει τα όμορφα πόδια της, οι θαυμαστές της μπόρεσαν να επικεντρώσουν στην πλάτη της, που έμενε ακάλυπτη. Η Τάμτα, η οποία συνήθως κάνει εμφανίσεις από το… μέλλον, φόρεσε επίσης μάξι τουαλέτα σε γαλάζιο χρώμα, που έφερε στον νου όποιου το είδε αιγαιοπελαγίτικο νησί. Για να κάνει τη διαφορά η pop καλλιτέχνις επέλεξε να κρατήσει clutch στο χρώμα της φωτιάς!

Φωτιά και πυρκαγιά ήταν και τα παπούτσια που φόρεσε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας διάλεξε ένα ζευγάρι δερμάτινα υποδήματα με αγκράφες, τα οποία συνδύασε με ασπρόμαυρα σοσόνια, αλλά και χρυσά βραχιόλια (!) στους αστραγάλους.

Αυτό που προσέξαμε πάντως ήταν ότι αρκετές κυρίες έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις. Ανάμεσά τους και η λαϊκή τραγουδίστρια Θέλξη. Εντυπωσίασε με τη μαύρη τουαλέτα της (που είχε έναν ώμο) αλλά και το δαντελένιο γάντι, λεπτομέρεια που έκανε ακόμη πιο chic την εμφάνισή της. Το dusty pink φόρεμα της Δέσποινας Καμπούρη συζητήθηκε αρκετά, περισσότερο για το πόσο άνετο -σε βαθμό νυχτικού- ήταν, ενώ από τις πιο κομψές της βραδιάς ήταν και η Σίσσυ Φειδά, η οποία ακολουθεί τη φετινή μόδα στα μαλλιά, καθώς απέκτησε αφέλειες (αν και το φόρεμά της «έκανε» λίγο καλοκαιρινό). Τέλος, η Ελενα Παπαβασιλείου, που γνωρίζει τηλεοπτικές… δόξες στην Κύπρο, έκανε την πιο χρωματιστή εμφάνιση της βραδιάς (κι εκείνη με καλοκαιρινή… διάθεση), αφού συνδύασε το μοβ κοκτέιλ φόρεμά της με κίτρινες φλούο ψηλοτάκουνες γόβες.

Η Βίκυ με τον… αέρα top model

Οταν όμως άρχισε η επίδειξη μόδας, οι προβολείς έφυγαν από τους επώνυμους καλεσμένους, που… έπιασαν front row, και έπεσαν πάνω στη Βίκυ Καγιά. Αν ήταν ταινία, θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «Η επιστροφή ενός top model». Η Βίκυ έμοιαζε με vamp περασμένου αιώνα, με έντονο μακιγιάζ (την προσοχή συγκέντρωσε το πολύ σκούρο -σχεδόν μαύρο- κραγιόν) και τα oversized σκουλαρίκια της. Ενας από τους δικούς της ανθρώπους που την καμάρωσε από την πρώτη σειρά ήταν η μαμά της Αλεξάνδρα. Στο catwalk ανέβηκε επίσης και η φρεσκοχωρισμένη Αναστασία Περράκη, αλλά και ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, με εμφάνιση… λόρδου!

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...