Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Οταν χόρεψε με Κλουμ και Μπούλοκ

Ο Γιουσέιν Μπολτ μιλάει για την πολυτάραχη ζωή του σε μια βιογραφία που θα συζητηθεί.

Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν είναι ακόμα ένας αθλητής που εκδίδει βιογραφία χωρίς να έχει κάτι να πει. Ο κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ στα 100 και 200 μ. έχει πολυτάραχη ζωή και η εξιστόρηση από τα παιδικά του χρόνια μέχρι τις σχέσεις του με τις γυναίκες στο «Σαν την αστραπή» έχει ενδιαφέρον.


«Δεν ήμουν κακό παιδί, αλλά όταν ξεπερνούσα τα όρια, ο πατέρας μου με τιμωρούσε» είπε ο Μπολτ. «Αν το παράκανα, με χτυπούσε». Ο Μπολτ αναφέρεται στη χρήση μαριχουάνας που έχει κάνει, αλλά κυρίως στις σχέσεις του με τις γυναίκες: «Δεν ακούγεται ωραίο για έναν Ολυμπιονίκη, αλλά έκανα μαριχουάνα κάποτε. Αμέσως το μετάνιωσα. Οσο για τις γυναίκες, ήταν στα πόδια μου. Είχα πολλές από τη στιγμή που έγινα γνωστός, αλλά στο Πεκίνο μπορούσα να έχω όποια ήθελα».
Οταν όμως ήταν δεσμευμένος με τη Μίτσι Εβανς, εκείνη έκανε τα στραβά μάτια: «Το καλό ήταν η κατανόηση που έδειχνε. Ηταν χαλαρή, όταν με πλησίαζαν άλλες γυναίκες. Δεν την ένοιαζε να πάω με άλλη γυναίκα, αρκεί να μην το μάθαινε».


Τέλος, αναφέρθηκε σε ένα πάρτι με τις Χάιντι Κλουμ και Σάντρα Μπούλοκ: «Ημουν σε event χορηγού στο Χόλιγουντ και δύο όμορφες γυναίκες σε διπλανό τραπέζι ζήτησαν από τον διευθυντή να μας φωτογραφίσει. Ηταν οι Μπούλοκ και Κλουμ. Μετά πήγαμε σε ένα κλαμπ, χορέψαμε, ήπιαμε, αλλά μέχρι εκεί. Θα ήταν ωραίο βέβαια να είχε γίνει κάτι. Ποιος θα έλεγε όχι;»


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...




Μποζουκια Αθηνα