Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

«Κλικ» της Ανδριολάτου με τον Παπακαλιάτη στην Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του...

Μαζί και «ερωτευμένοι» στη Βουδαπέστη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και...

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο σανίδι

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο...

Ο Πέτρος Τατσόπουλος απολογείται και μετανοεί…

Φανατικός αναγνώστης της «Espresso» είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -και ό,τι άλλο δηλώνει- Πέτρος Τατσόπουλος. Δεν εξηγείται διαφορετικά η σπουδή που επιδεικνύει να απαντά πρωί-πρωί, μέσω Facebook, κάθε φορά που η εφημερίδα ασχολείται με ανομολόγητες πράξεις και ακατανόητες δηλώσεις του.

Χθες η εφημερίδα αποκάλυψε ότι η αλβανική τηλεόραση θα προβάλλει (από σήμερα) το ντοκιμαντέρ «1821», με το οποίο έχει συνδεθεί o βουλευτής. «Δώρο Τατσόπουλου στους εθνικιστές της Αλβανίας» ήταν ο τίτλος, και ο μονίμως αγουροξυπνημένος Πέτρος «χτύπησε» μέσω Facebook.

Ο ρυπαροκέφαλος Πέτρος Τατσόπουλος, αφού επιβεβαίωσε το δημοσίευμά μας, απολογείται: «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το “1821” ήταν μία από τις πιο σοβαρές παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης, μόχθος πολλών ανθρώπων για μεγάλο διάστημα, αλλά κι εξακολουθώ να κατέχω σε αυτή μόνο τον ρόλο του παρουσιαστή».

Πιστεύει λοιπόν -η… ξεχειλωμένη ψυχή του το ξέρει- ότι ήταν «σοβαρή παραγωγή», αλλά καθότι πονηρός, βγάζει και την ουρά του απ’ έξω γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ μόνο παρουσιαστής ήμουν», δηλαδή… μη βαράτε τον πιανίστα.

Επιπλέον, ομολογεί: «Δεν μπορώ να κρίνω εκ των υστέρων ποιος θα την αγοράσει και τι προπαγανδιστική χρήση σκοπεύει να της κάνει αφότου την αγοράσει». Εδώ, σε μια σπάνια κρίση λογικής, ο Πέτρος δείχνει ίχνη μεταμέλειας.

Το βασανιστικό όμως γι’ αυτόν είναι ότι στο βάθος της αβύσσου της ψυχής του ξέρει πολύ καλά ότι αν ήταν σοβαρή η παραγωγή, θα την είχε ζητήσει κάποιο ίδρυμα ελληνικής Ιστορίας, και όχι η αλβανική τηλεόραση – και μάλιστα, είκοσι πέντε μέρες πριν από την εθνική μας επέτειο. Και αυτό είναι που τον λαβώνει: ότι κανείς δεν τον υπολογίζει στα σοβαρά.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.



Μποζουκια Αθηνα