Επίθεση από Τσίπρα σε Σαμαρά και Ευρωπαίους

Εξέφρασε συμπαράσταση στους Κυπρίους.

Επαίνεσε το «όχι» των Κυπρίων, «στόλισε» τους Ευρωπαίους, τον Αντώνη Σαμαρά και όλως ιδιαιτέρως τον Γιάννη Στουρνάρα. Ολα αυτά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες και αναφερόμενος στους Ευρωπαίους του Βορρά είπε: «Δεν είναι ανίκανοι στο Eurogroup, είναι κυνικοί γκάνγκστερ».

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον κυπριακό λαό λέγοντας: «Βρισκόμαστε στο πλευρό των αδερφών μας Κυπρίων αναλαμβάνοντας το κόστος της πράξης μας… Εμείς οι Ελλαδίτες και οι Κύπριοι που δεν συμμορφωνόμαστε στις υποδείξεις». Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε πως βρίσκεται κρυμμένος τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς «δεν έχει τολμήσει να ψελλίσει ούτε μία κουβέντα για το “όχι” των Κυπρίων». Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «ανοησίες» τις αναφορές του Γ. Στουρνάρα στη Βουλή, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του υπουργού Οικονομικών για όσα έγιναν στο Eurogroup της Παρασκευής, λέγοντας: «Το μόνο που είχε να διαμηνύσει χθες ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας προς τους Κυπρίους ήταν “υποκύψτε και μάλιστα εντός ωρών, γιατί αλλιώς θα συντριβείτε εσείς, ενώ εμείς στην Ελλάδα έχουμε σχέδιο”». Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για αμήχανη στάση της κυβέρνησης, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να ειρωνευτεί το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης όταν αναρωτήθηκε «τι ποτά πίνουν όταν γράφουν στο Διαδίκτυο πως η κυπριακή Βουλή απέρριψε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ;».

Κ. ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...