Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Το επόμονο φλερτ του Ρώσου που εξαγρίωσε τη Νάντια Μπουλέ!

Αποκαλύψεις της παρουσιάστριας από τα γυρίσματα του «The biggest game in the world» στη Γαλλία.

Δεκαπέντε ημέρες έμεινε στο χωριό Σερνί της Γαλλίας η Νάντια Μπουλέ. Δεκατρείς ώρες την ημέρα έκανε γυρίσματα μέσα στη ζέστη, αλλά δεν παραπονέθηκε. Εκεί που… τσίνισε ήταν στο επίμονο φλερτ και την αγένεια του Ρώσου παρουσιαστή.

Η Νάντια Μπουλέ, που κάθε Παρασκευή βράδυ στις 22.15 καταφέρνει και συγκεντρώνει το 20% της τηλεθέασης, μιλά στην «Espresso» για τα δεκατρία επεισόδια -απόψε θα δούμε το τέταρτο- του «The biggest game in the world» , αλλά δεν αποκαλύπτει αν η ελληνική ομάδα κέρδισε στον τελικό τους Γάλλους, τους Ρώσους, τους Ισπανούς, τους Κινέζους και την ομάδα από το Καζακστάν.

«Το τηλεπαιχνίδι γυρίζεται πάρα πολλά χρόνια στη Γαλλία, γιατί είναι γαλλικής παραγωγής. Να σκεφτείτε ότι οι Ρώσοι παίρνουν μέρος εδώ και εννέα σεζόν. Η Ελλάδα αποφάσισε να συμμετάσχει πρώτη φορά μέσα από τον ΑΝΤ1. Νομίζω και η Ισπανία έκανε φέτος την παρθενική της εμφάνιση».

Ποιες ήταν οι διαφορές μεταξύ των ομάδων; Η Νάντια εξηγεί: «Οι Ρώσοι ήταν ανταγωνιστικοί, δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν από την ομάδα του Καζακστάν, ήταν θέμα γοήτρου, καθώς η χώρα αυτή αποτελούσε περιοχή της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. Οι Κινέζοι είναι πολύ ήσυχοι ως άνθρωποι, αθόρυβοι και τυπικοί.

Οι Ισπανοί είναι φασαριόζοι, κοινωνικοί και η καλύτερη εξέδρα για τους Ελληνες παίκτες. Μας ένωσε και η οικονομική κρίση! Οι Γάλλοι είναι απόμακροι, μετριοπαθείς. Οι παίκτες από το Καζακστάν είχαν άγχος απέναντι στους Ρώσους».

Οσο για το… άτσαλο φλερτ του Ρώσου, η ξανθιά παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Ηταν αγενής, άγαρμπος. Μεγάλος σταρ στη χώρα του. Αρχισε να με φλερτάρει, αλλά δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του, γιατί δεν ήξερε αγγλικά. Ο ΑΝΤ1 έκανε σύσταση στη ρωσική παραγωγή, αλλά το θέμα δεν λύθηκε, αφού κανείς δεν του είπε τίποτα. Για κάποιο λόγο τον… έτρεμαν!»

Παρ’ όλα αυτά πέρασε όμορφα και μάλιστα δοκίμασε όχι μόνο γαλλική κουζίνα αλλά multi-ethnic. «Στα γυρίσματα είχαν και πιάτα από τις χώρες που συμμετείχαν. Χειρότερη κουζίνα ήταν των Ρώσων» εξομολογείται η Νάντια.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα