Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025

Το «ανάκτορο» της «θνητής» πριγκίπισσας πέρασε σε ελληνικά χέρια

Σε ελληνικά χέρια πέρασαν οι τέσσερις από τις εφτά...

Γιώργος Σαμπάνης – Νίκος Μακρόπουλος: Μαζί στο στούντιο πριν τη συνύπαρξή τους...

Λίγο πριν ξεκινήσουν τις πρόβες για τον Βοτανικό, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκαν σε στούντιο ηχογράφησης.

Γοητευμένος ο Κούλλης Νικολάου με την Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Αντε και στη “Γη της ελιάς”» ευχήθηκαν με χιούμορ...

Πού και πότε θα εμφανίζονται μαζί Παπαρίζου και Ζαχαράτος

Ενα πάντρεμα ξεχωριστό, πρωτότυπο θα γίνει στην πίστα του NOX, που για πρώτη φορά υποδέχεται καλλιτέχνες και την ημέρα Τετάρτη.

Αναζητείται «νονός» για την «Αγιά Σοφιά»

Οι συναντήσεις του Μελισσανίδη για τους χορηγούς του νέου γηπέδου.

Διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ μαζί με τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο, οι οποίοι παρευρίσκονται σε συνεχείς επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Από την κυβέρνηση και τους φορείς μέχρι και με επιχειρηματίες ακόμη που ενδέχεται να στηρίξουν το εγχείρημα ως χορηγοί.


Μπορεί αυτό το ζήτημα να έχει ατονήσει τελευταία, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο Μελισσανίδης ασχολείται. Ξέρει άλλωστε πως όσο πιο σύντομα καταφέρει να «πουλήσει» το όνομα του νέου γηπέδου τόσο πιο γρήγορα θα του φύγει το άγχος της χρηματοδότησης (ήδη τα σενάρια περί αναπόφευκτου τραπεζικού δανεισμού είναι πολλά). Τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια ευρώ περιμένει ο επιχειρηματίας από την εταιρία που θα δώσει το όνομά της στην «Αγιά Σοφιά», ένα ποσό που σίγουρα θα ενισχύσει σημαντικότατα το όλο εγχείρημα.


Χθες ο Μελισσανίδης είχε και νέα ραντεβού και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα. Αυτήν τη στιγμή δίνεται μάχη να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία. Σχεδόν πάντα μαζί του είναι ο Ανδριόπουλος. Ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, ο οποίος «τρέχει» όλες τις διαδικασίες ώστε η ΑΕΚ να προσπεράσει τα ζητήματα που υπάρχουν και να είναι έτοιμη εν όψει της νέας χρονιάς να βάλει μπουλντόζες.


Πληροφορίες θέλουν τους ιθύνοντες της Δικέφαλος 1924 να βρίσκονται λίγο πριν από την ολοκλήρωση των μελετών για το γήπεδο, την υπογειοποίηση και τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που σημαίνει ότι πλησιάζει ο καιρός που θα κατατεθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντίμης Κρίτσας: Δράμα για τον μόδιστρο των stars του σινεμά

Kαθηλωμένος στο κρεβάτι του γεμάτου αναμνήσεις σπιτιού του πίσω...

«Η Μπέτυ Βαλάση μπήκε σε οίκο ευγηρίας – Την είδα και δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε»

Η Μπέτυ Βαλάση πλέον βρίσκεται σε γηροκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» έκανε την αποκάλυψη.

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η Φαίη Σκορδά αναζητά τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή «Buongiorno» και η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως δεν έχει νέα του και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του.

Μετά την επανασύνδεση γιόρτασε στην αγκαλιά του συζύγου της τα γενέθλιά της

Διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Η

Καβγάς Στεφανίδου – Τσουρού: Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον ΣΚΑΙ

Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον Σκάι με...

Έντονη αντιπαράθεση Τουμασάτου – Μελέτη στα social media: «Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήρθε σε αντιπαράθεση με την Ελεονώρα Μελέτη στα social media. Τι συνέβη;