Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

«Chef στον αέρα» με ανανεωμένη κουζίνα

Εύκολες και νόστιμες συνταγές.

Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Chef στον αέρα» έρχεται με ανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50. Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.

Σήμερα στολίζουν κέικ για να τα μεταμορφώνουν σε σπιτικές τούρτες. Η Ολγα Κωνσταντινίδου δείχνει τη συνταγή για μια νόστιμη επικάλυψη του σοκολατένιου κέικ και μια φραουλένια εκδοχή του κέικ βανίλιας. Επίσης ο Νεκτάριος Βουρίκης φτιάχνει εύκολα τρουφάκια, αρωματισμένα με τσάι Ερλ Γρέι!

Στην αυριανή εκπομπή ο chef Γκίκας Ξενάκης μαγειρεύει με σαλάμι αέρος με φουντούκι: φάβα με γλυκόξινη σάλτσα και τραχανότο με λάχανο, καυκαλήθρες και γιαούρτι. Η Ελένη φτιάχνει φιλέτο ψαριού με λαχανικά στον ατμό.

Την Πέμπτη φτιάχνουν πρωτότυπα κλαμπ σάντουιτς! Ο chef Κώστας Τζιτζικάκης ετοιμάζει κλαμπ σάντουιτς με ελληνικά τυριά και χοιρινό φουαντρέ και γλυκό κλαμπ σάντουιτς με φρούτα και σάλτσα γιαουρτιού. Ο chef Γιώργος Λαχανίδης φτιάχνει μια γρήγορη μακαρονάδα με παπαρδέλες και ψητά ντοματίνια.

Στο τέλος της εβδομάδας το μενού έχει ριζότο. Ο chef Στέφανο Ρόσι φτιάχνει ριζότο με ελληνικό προσούτο και φινόκιο, και με το ριζότο που περισσεύει ετοιμάζει ιταλικούς ρυζοκεφτέδες, τα αραντσίνι. Ο Ανδρέας Λαγός, που μαγειρεύει κάθε Παρασκευή στη στήλη της «άλλης εκδοχής», φτιάχνει μαριναρισμένα φρούτα με βαλσαμικό ξύδι και σπιτική μαρέγκα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα