Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Σενάρια εγκυμοσύνης για το φόνο της Ρίβα

Νέες εκδοχές για τα αίτια που όπλισαν το χέρι του Οσκαρ Πιστόριους.

Τσακώθηκαν, επειδή αυτός τη ζήλευε. Εκείνη τού ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος κι αυτός, αντί να ηρεμήσει, άρπαξε το όπλο και την πυροβόλησε. Κάπως έτσι παρουσιάζει το αμερικανικό περιοδικό «National Enquirer» τις τελευταίες στιγμές της Ρίβα Στίινκαμπ και του Οσκαρ Πιστόριους υποστηρίζοντας ότι η νεαρή καλλονή είπε στον Παραολυμπιονίκη ότι ήταν έγκυος για να του δώσει να καταλάβει πως δεν είχαν βάση οι υποψίες του ότι τον απατούσε. Τότε αυτός, αντί να ηρεμήσει, εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο κι έτσι έφτασαν στο μοιραίο…

«Η αστυνομία πιστεύει ότι το μυστικό της εγκυμοσύνης που αποκάλυψε το θύμα ήταν αυτό που έβγαλε τον Πιστόριους εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να την πυροβολήσει στο κεφάλι, το στήθος, τη λεκάνη και τα χέρια» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του περιοδικού, το οποίο επικαλείται πηγή που δεν κατονομάζει.

Η οικογένεια της Στίινκαμπ έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα υποστηρίζοντας ότι -αν μη τι άλλο- η κοπέλα θα είχε ενημερώσει σχετικά τη μητέρα της Τζουν. «Η νεκροψία θα είχε αποκαλύψει τυχόν εγκυμοσύνη. Δεν αναφέρεται στην έκθεση που πήραμε τίποτα τέτοιο. Ισως αυτές οι πληροφορίες διαρρέουν από την άλλη πλευρά για να δημιουργήσουν ένα είδος στήριξης στον Οσκαρ» δήλωσε ο πατέρας της Ρίβα, Μάικ Στίινκαμπ.

Πάντως την Τρίτη ο αθλητής τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τη σύντροφο και θύμα του στην Πρετόρια, όπου μένει από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος. Η οικογένειά του είχε πρόθεση να κρατήσει κρυφό το γεγονός, ωστόσο τα μέσα ενημέρωσης το μετέδωσαν. «Ο Οσκαρ ζήτησε να γίνει αυτή η τελετή επειδή συνεχίζει να θρηνεί για την απώλεια της συντρόφου του. Επειδή πρόκειται για ένα τόσο λεπτό θέμα, ο Οσκαρ ζήτησε να γίνει μια ιδιωτική τελετή με ανθρώπους που μοιράζονται τον πόνο του, συμπεριλαμβανομένων και των συγγενών του, που ήξεραν και αγαπούσαν τη Ρίβα ως μέλος της οικογένειάς τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση της οικογένειας.

Την ίδια ώρα, στα πρωτοσέλιδα του αφρικανικού Τύπου κυριαρχεί ακόμα μία τραγική ιστορία, η οποία αφορά τον πρόεδρο του δικαστηρίου που άφησε ελεύθερο με εγγύηση τον Πιστόριους. Πρώτη εξαδέλφη του Ντέσμοντ Νερ αυτοκτόνησε, αφού πρώτα σκότωσε τα τρία παιδιά της.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....