Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Ανανεωμένος επέστρεψε από τη Μαλαισία ο Μισέλ για το ραντεβού με τον δικαστή

Επειτα από εννέα ημέρες πολυτελούς διαβίωσης στην κοσμοπολίτικη Κουάλα Λουμπούρ, ο Μισέλ επέστρεψε.

Επειτα από εννέα ημέρες πολυτελούς διαβίωσης στην κοσμοπολίτικη Κουάλα Λουμπούρ, ο Μισέλ επέστρεψε. Ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης βρήκε εισιτήριο και επέστρεψε στην Ελλάδα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία επιστροφής του, στις 2 Ιανουαρίου. Στις 11 χθες το πρωί προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Η επίσπευση της επιστροφής του πιθανότατα συνδέεται με τη δίκη του, που έχει οριστεί για τις 30 Δεκεμβρίου. Προφανώς οι δικηγόροι του διαγραφέντος από τη Ν.Δ. Μιχάλη Λιάπη τον συμβούλευσαν να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό και να παραστεί στη δίκη, που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, μετά και την κατακραυγή κατά του πρώην υπουργού (αφενός, λόγω του ότι συνελήφθη να οδηγεί το ανασφάλιστο τζιπ του, στο οποίο είχε τοποθετήσει πλαστές πινακίδες για να γλιτώσει τους φόρους και, αφετέρου, για την επιλογή του να μην παραστεί στο Αυτόφωρο). Δύο μέρες μετά ταξίδεψε αεροπορικώς έως την Κουάλα Λουμπούρ, όπου απόλαυσε επί εννιά ημέρες τις χλιδάτες διακοπές του.


Η υπόθεση του κ. Λιάπη εκδικάζεται τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, έπειτα από αναβολή που έλαβε από το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο.


Υπενθυμίζεται ότι ο συνήγορος του πρώην υπουργού είχε δηλώσει ότι ο κ. Λιάπης πλήρωσε τα ασφάλιστρα του αυτοκίνητου, όλα τα πρόστιμα, τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 και, «σε ένδειξη καλής θέλησης», και τα τέλη κυκλοφορίας του 2014.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...






Μποζουκια Αθηνα