Μοίρασε λεφτά η Πάολα!

Πρόσφερε 16.000 ευρώ σε όλους τους εργαζομένους του κέντρου όπου τραγουδάει.

Η Πάολα έχει μεγάλη καρδιά και το αποδεικνύει με πράξεις και όχι με λόγια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια πρόσφατα αποφάσισε να δώσει ένα σημαντικό ποσό σε όσους εργάζονται στο νυχτερινό κέντρο Teatro, ως bonus για την άψογη συνεργασία που έχει μαζί τους.

Συγκεκριμένα, ξημερώματα των Φώτων, μόλις τελείωσε το πρόγραμμα έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας. Οποιος έβρισκε το φλουρί θα έπαιρνε ως έπαθλο ένα χρηματικό ποσό. Τότε η Πάολα ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το ποσό των 16.000 ευρώ για να μοιραστεί σε όλους τους εργαζομένους του νυχτερινού κέντρου. Τους ανθρώπους που δουλεύουν στη λάντζα, τους σερβιτόρους, τους παρκαδόρους και όσους προσφέρουν υπηρεσίες εκεί. Οπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η ανακοίνωση σκόρπισε χαμόγελα στους ανθρώπους που ξενυχτούν και κάνουν γιορτές μακριά από τις οικογένειές τους.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάολα προβαίνει μια τέτοια κίνηση. Είναι κάτι που κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια στο τέλος της σεζόν, αφού κάπως έτσι θέλει να ευχαριστήσει με τον δικό της τρόπο τους ανθρώπους που δουλεύουν στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζεται. Η τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια βοηθάει ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, χωρίς να είναι καν συγγενείς της, το κάνει όμως αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εχει προσφέρει αρκετά χρήματα σε δύο συγκεκριμένα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ενώ βρίσκεται δίπλα και στηρίζει οικονομικά κάποιες οικογένειες. Οσοι τη γνωρίζουν καλά υποστηρίζουν ότι έχει μεγάλη καρδιά και βοηθάει όπου κι όπως μπορεί. Ακόμη και στον δρόμο, όταν είναι με το αυτοκίνητό της, στην περίπτωση που δει κάποιον που χρειάζεται βοήθεια σταματάει και τρέχει κοντά του.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Έμυ Λιβανίου: Νυχτοπερπάτησε με τον εφοπλιστή σύντροφό της, Πέτρο Παππά

Η Έμυ Λιβανίου με τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά έκαναν βραδινή έξοδο.