Κόντρα στο παρκέ με το ασθενές φύλο για τον «Ομορφο κόσμο»

Η ομάδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου εναντίον του πρωταθλητή Αθηναϊκού.

O «Ομορφος κόσμος» αυτή την εβδομάδα θέλει τον Γρηγόρη να αφήνει τις ραχούλες και τους ποδαρόδρομους και να μπαίνει στο παρκέ. Και μπορεί τα πράγματα να φαίνονται δύσκολα, αλλά ουσιαστικά είναι απλά ή τουλάχιστον έτσι φαίνονται, μετά και την περσινή ήττα της ομάδας του από την πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου της Κρήτης. Τώρα ο Γρηγόρης όχι μόνο ζητάει ρεβάνς, αλλά αυτή τη φορά επιχειρεί να τα βάλει με την πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ γυναικών, τον Αθηναϊκό.

Οπως όλα δείχνουν, είναι αποφασισμένος να φτιάξει μια dream team παικτών που θα μπορέσουν να σταθούν επάξια στο παρκέ. Σε αυτή την κρίσιμη μάχη λοιπόν παίρνει μέρος ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο Πάνος Βλάχος, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Stan και οι «Κηπουροί του Mega» Σωτήρης Βρέττος, Μάκης Τσόκας και Γιάννης Παναγιωτόπουλος. Οσον αφορά τον πρόεδρο της ομάδας και δεξί χέρι του Γρηγόρη, ακόμη μία φορά ορίζεται ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ολα είναι έτοιμα για το ματς και η ένταση στον αγωνιστικό χώρο είναι μεγάλη σε μια σκληρή αναμέτρηση χωρίς προηγούμενο, γεμάτη ανατροπές αλλά και κακοτοπιές. Το ερώτημα που θα κυριαρχήσει είναι αν θα καταφέρουν τελικά οι άντρες να πάρουν το αίμα τους πίσω, αφού αυτή τη φορά ο Γρηγόρης έχει επιλέξει έναν προς έναν τους παίκτες προκειμένου στο τέλους το αγώνα να στεφθούν νικητές.

Αλλη μία σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχοντας ένα μικρόφωνο στο χέρι και σακίδιο στην πλάτη πραγματοποιεί τις πιο απρόσμενες συναντήσεις με όμορφους ανθρώπους και τις μοιράζεται με τον κόσμο κάθε Πέμπτη στις 22.30, από το Mega.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...

Αποκάλυψη Καινούργιου: «Μου είπε ότι θέλει να μου αφήσει 10 εκατομμύρια κληρονομιά»

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης.