Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σουπιές στιφάδο από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Το “Ολύμπια” τυλίγεται στις φλόγες

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Χρήστος Σπανός: «Ήμουν παρών στη γέννηση της κόρης μου»

Ο Χρήστος Σπανός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»...

«Σασμός»: Η Μαρίνα απασφαλίζει κι είναι έτοιμη να καταδώσει το Μαθιό, για...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η είδηση...

Η μάγισσα ζητεί να βγει (άμεσα) από τη φυλακή!

Η σατανική 60χρονη Σοφία Κώτσου αρνείται ότι με τον γιο της απέσπασαν 112.000 ευρώ από την 34χρονη για να λύσουν τα μάγια της.

Στη ζωηρή φαντασία της 34χρονης καταγγέλλουσας, την οποία περιγράφει ως άτομο αδίστακτο και… ελευθέρων ηθών, αποδίδει την εμπλοκή της στην υπόθεση εκβίασης και απάτης η 60χρονη «μάγισσα» Σοφία Κώτσου, που μαζί με τον γιο της κατηγορείται ότι απέσπασαν 112.000 ευρώ για να λύσουν τα μάγια από το θύμα τους!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», περίπου τρεισήμισι μήνες μετά την προφυλάκισή της, η 60χρονη κατηγορουμένη -που φέρεται να μετείχε ακόμη και σε όργια με τον γιο της και το θύμα- κατέθεσε ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας αίτηση άρσης της προσωρινής κράτησής της, υποστηρίζοντας πως ουδέποτε εκβίασε ή εξαπάτησε την 34χρονη τοπογράφο-μηχανικό.

Στην αίτησή του το 60χρονο… μέντιουμ στρέφεται σε βάρος του θύματος και χαρακτηρίζει την 34χρονη άστατη και πολύ… έμπειρη στην ερωτική της ζωή, ενώ αναφέρει πως συνήθιζε να διατηρεί παράλληλες σχέσεις και να χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα για να ρίξει στην αγκαλιά της αυτόν που ήθελε. Επιχειρώντας να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της ότι έπεσε θύμα χειραγώγησης, η 60χρονη υποστηρίζει ότι η 34χρονη εμφανιζόταν πρόθυμη να μετάσχει σε παράνομες ή ανήθικες πράξεις.

«Οπως προκύπτει από τις καταθέσεις της, η καταγγέλλουσα εμφαίνεται να αποδέχεται ακόμη και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε σατανιστικές τελετές, να έρθουν φρέσκα πτώματα, να γίνουν ζωοθυσίες και ανθρωποθυσίες, να συμμετάσχει σε όργια (στα οποία συμμετείχε για να μην πληρώνει άλλους να συμμετέχουν), να ανοιχτούν τάφοι για να πετύχει τους σκοπούς και τις επιθυμίες της» αναφέρει στην αίτησή της η 60χρονη.

Σύμφωνα με την κατηγορουμένη, η 34χρονη την προσέγγιζε ξανά και ξανά και όχι το αντίστροφο, όπως της αποδίδεται. Μάλιστα, όπως λέει, δεν είναι δυνατό ένα άτομο στην ηλικία της παθούσας, με την ανώτατη μόρφωσή της και με συγκεκριμένο οικογενειακό περίγυρο τη βοήθεια του οποίου μπορούσε να ζητήσει ανά πάσα στιγμή, να εξαπατάται και να εκβιάζεται επί δέκα συναπτά έτη και να μην είχε πει κουβέντα σε κανέναν! Αναφορικά με τα 112.000 ευρώ που φέρεται να εισέπραξε συνολικά από το θύμα της, η 60χρονη υποστηρίζει πως ουδέποτε τα έλαβε από την 34χρονη.

«Δεν αποδεικνύεται από κανένα στοιχείο ότι από τα κατά καιρούς δάνεια που λάμβανε η καταγγέλλουσα παρέδιδε σε εμένα τα αντίστοιχα ποσά και δεν τα δαπάνησε για λογαριασμό της» υποστηρίζει η κατηγορουμένη. Οπως τονίζει μάλιστα δεν είχε ανάγκη τα χρήματα, καθώς λαμβάνει μηνιαίως το ποσό των 1.500 ευρώ ως σύνταξη, που επαρκούν για να ζει άνετα.

Η κατηγορουμένη φέρεται να απέσπασε χρήματα για πρώτη φορά από το θύμα της τον Αύγουστο του 2004. Τότε, εκμεταλλευόμενη την επιβαρημένη ψυχολογική κατάσταση της καταγγέλλουσας, που είχε μείνει έγκυος από τον παντρεμένο σύντροφό της και επρόκειτο να προβεί σε έκτρωση, κατηγορείται ότι της απέσπασε 2.200 ευρώ, με το απατηλό τέχνασμα ότι μπορούσε να τον κάνει να χωρίσει τη σύζυγό του. Η εξάρτηση της 34χρονης από την 60χρονη «μάγισσα» δεν σταμάτησε εκεί. Οπως υποστηρίζει η μάγισσα, η παθούσα την προσεγγίζει ξανά τον Ιούνιο του 2006 και με δική της πρωτοβουλία την προσεγγίζει εκ νέου το Πάσχα του 2012.

Η Σοφία Κώτσου κατηγορείται ότι τον τελευταίο χρόνο εξανάγκασε το θύμα να της καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ, καθώς την είχε πείσει πως της είχαν κάνει μάγια και κινδύνευε η ζωή της. Φέρεται μάλιστα να απέστειλε στη διεύθυνση του σπιτιού της 34χρονης φάκελο με τρεις φωτογραφίες που απεικόνιζαν το θύμα σε ασελγείς πράξεις με τον 38χρονο γιο της και συνοδευτική επιστολή που την απειλούσε ότι θα τις δημοσιοποιήσει.

Η απεργία πείνας, η κατάθλιψη και η απόπειρα αυτοκτονίας

Η 60χρονη κατηγορουμένη, η οποία πριν από δύο μήνες άρχισε απεργία πείνας, υποστηρίζει στην αίτηση αποφυλάκισης ότι έχει μόνιμη και γνωστή διαμονή, λευκό ποινικό μητρώο και δεν είναι ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων. Ακόμη επικαλείται λόγους υγείας και τονίζει πως η παραμονή της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ισοδυναμεί με αργό θάνατο, αφού πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, που την κρατά καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στη φυλακή, ενώ συγχρόνως υποφέρει από χρόνια κατάθλιψη για την οποία έχει νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο και λαμβάνει βαριά αγωγή.

Υποστηρίζει ακόμη ότι οι κρίσεις άγχους έχουν ενταθεί, ενώ τη «χαριστική βολή» τής έδωσε η απόπειρα αυτοκτονίας στις αρχές Ιανουαρίου του 38χρονου γιου της, που είχε επίσης κριθεί προφυλακιστέος. Πάντως, αίτηση άρσης της προσωρινής κράτησης υπέβαλε μόνο η μητέρα του και όχι και ο 38χρονος…

ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...