Το ραντεβού με Σαμαρά και το μενού εκπλήξεων

Ο Μισέλ Πλατινί γευμάτισε με Μαρινάκη και συνάντησε Τζίγγερ και Μελισσανίδη.

Το Μέγαρο Μαξίμου επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο Μισέλ Πλατινί και συναντήθηκε για δεκαπέντε λεπτά με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Οι δύο άντρες αναφέρθηκαν στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην προοπτική να καταθέσει η χώρα μας υποψηφιότητα για τη διοργάνωση ενός εκ των ομίλων του Euro 2020. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ έθεσε το θέμα με τις λίστες των ομάδων για τους γηγενείς ποδοσφαιριστές που δηλώνονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ζήτησε τη βοήθεια του πρωθυπουργού με την ιδιότητα του προεδρεύοντα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.


Αμέσως μετά το Μαξίμου, ο Μισέλ Πλατινί αναχώρησε για τον Πειραιά για να γευματίσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, προτού πάρει το αεροπλάνο με προορισμό τη Νίκαια. Στο ίδιο μαγαζί όμως γευμάτιζαν σε διαφορετικές παρέες οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χαιρετήθηκε πρώτα με τον Τζίγγερ, τον οποίο ήδη γνώριζε, ενώ τον Μελισσανίδη τον σύστησε ο στενός συνεργάτης του Θόδωρος Θεοδωρίδης. Μάλιστα ο Πλατινί αστειεύτηκε, λέγοντας ότι η ΑΕΚ εκπροσωπείται στη Νιον της Ελβετίας από τον Πατρίκ Κομνηνό, που είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της ΟΥΕΦΑ.


Στο γεύμα Μαρινάκη – Πλατινί συζητήθηκε πάντως το θέμα της τιμωρίας του Ολυμπιακού για ένα ρατσιστικό πανό στο ματς με την Αντερλεχτ, με αποτέλεσμα να κλείσουν δύο θύρες εν όψει του αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» παρουσίασε με τη σειρά του τον τρόπο με τον οποία η ομάδα του εναντιώνεται στον ρατσισμό. Τέλος, ο Πλατινί αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από την επίσκεψή του στην Τούμπα και τη συζήτηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο κάλεσε στη Νιον προκειμένου να συζητήσουν εκτενέστερα το πλάνο του ομογενούς επιχειρηματία για τον ΠΑΟΚ.


Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νταλάρας – Αλεξίου: «Σπάνε» την τελευταία επιθυμία της Μαρινέλλας

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη σπουδαία Μαρινέλλα, με...

Έμεναν μαζί 45 χρόνια: Συντετριμμένη η αδελφή της Μαρινέλλας

Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στην οικογένεια της Μαρινέλλας ο...

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε γνωστός βουλευτής

Ο βουλευτής πόσταρε φωτογραφίες με τη νεογέννητη κορούλα του. Απέκτησε ένα υπέροχο κοριτσάκι και ο ίδιος, συγκινημένος, φωτογραφήθηκε πρώτη

Έξαλλη η Καινούργιου με τη φάρσα του Ανέστη Ευαγγελόπουλου: «Ποιοι γελοίοι είναι αυτοί;»

Λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της...

Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι η μικρούλα της φωτογραφίας;

Η μικρούλα της φωτογραφίας πριν από λίγες ημέρες έγινε 39 χρόνων και πόσταρε φωτογραφία της παιδικής της ηλικίας.

«Ήρθαμε σε ρήξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο επειδή με είπε φασίστα ενώ ξέρει τις πεποιθήσεις μου»

Ο δημοσιογράφος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και στην παρεξήγηση που υπήρξε ανάμεσά τους.

«Αλαζόνας ο Μάνεσης»: Ξέσπασαν Τεργιάκης – Πετρογιάννη για το black χιούμορ για τα Τέμπη

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες έπειτα από απόσπασμα της...