Σύγχρονη Ραπουνζέλ με μαλλί… 1,8 μέτρα!

Χρειάζεται κοτσίδα για να μην πατάει την κώμη της!

Τύφλα να ’χει η Ραπουνζέλ! Μια Αμερικανίδα μοιάζει τσακωμένη με τον κομμωτή της, αφού αρνείται να κόψει τα μαλλιά της που έχουν ήδη μήκος 1,8 μέτρα! Την ακολουθούν δηλαδή σαν ουρά φορέματος, αφού η ίδια έχει μικρότερο ύψος! Η Τέρελιν Ράσελ που ζει με την οικογένειά της λίγο πιο έξω από το Σικάγο, όταν μπει στο μπάνιο για να λουστεί, αργεί να βγει! «Τα χρήματα που γλιτώνω από το κομμωτήριο τα ξοδεύω σε λαστιχάκια και κοντίσιονερ» λέει η 43χρονη Αμερικανίδα, αποκαλύπτοντας ότι χρειάζεται τεράστιες ποσότητες σαμπουάν και μαλακτικής κρέμας για να περιποιηθεί τη μακριά κώμη της. Στη συνέχεια τη βουρτσίζει και αφού περάσει πάνω από μία ώρα για να τη στεγνώσει με το σεσουάρ, την πιάνει αλογοουρά και την περιστρέφει προκειμένου να δημιουργήσει έναν μαζεμένο κότσο, για να μην την πατάει και σκοντάφτει.

«Το πιο κοντό κούρεμα που μπορώ να θυμηθώ, είναι όταν ήμουν τεσσάρων χρόνων κι ετοιμαζόμουν να πάω στο σχολείο. Τότε τα μαλλιά μου έφταναν μέχρι τη μέση μου» λέει η κυρία Ράσελ, η οποία φαίνεται πως έχει περάσει τα γονίδια της ανθεκτικής τρίχας και στις τρεις κόρες της, καθώς και αυτές «καλλιεργούν» παρομοίως την πλούσια κώμη τους. «Θα πρέπει να έχει κανείς πολλή υπομονή με τα μαλλιά, αν θέλει να κατοικήσει σε αυτό το σπίτι» ομολογεί η 43χρονη μητέρα που έμαθε από νωρίς τις κόρες της να περιποιούνται η μία τα μαλλιά της άλλης. Η κυρία Ράσελ ωστόσο έχει θέσει ορισμένους κανόνες μέσα στο σπίτι. Ενας από τους πιο σημαντικούς είναι ότι όλες θα πρέπει να έχουν τα μαλλιά τους πιασμένα όταν βρίσκονται στην κουζίνα και κυρίως κοντά στον φούρνο, προς αποφυγή πυρκαγιάς!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...