Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Κάνιε Γουέστ: Ο εκκεντρικός ράπερ σχεδιάζει να ανοίξει το δικό του στούντιο...

Ο «θεοσεβούμενος» Κάνιε Γουέστ που κυκλοφορούσε τραγούδι με τίτλο...

«Akis’ Food Tour»: Χίος & Ψαρά: Δυο ακριτικοί θησαυροί εμπειριών και γεύσεων

Είστε έτοιμοι για ένα ακόμη ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι; Ένα...

Haute couture από… σκύλο!

Ο τετράποδος Μπόντι βοηθά καθημερινά άντρες να συνδυάσουν ποια ρούχα θα φορέσουν όλες τις ώρες της ημέρας.

Ξεκίνησε για πλάκα, αλλά κατέληξε να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των αντρών που είχαν ανάγκη από έναν προσωπικό στυλίστα. Ο λόγος για ένα blog που ενημερώνεται τακτικά με φωτογραφίες και ιδέες συνδυασμού ρούχων για άντρες που δυσκολεύονται να ταιριάξουν αυτά που έχουν στην ντουλάπα τους. Μοντέλο όμως δεν είναι κάποιος γοητευτικός άντρας, αλλά ένας ακαταμάχητος, κομψός και μοντέρνος σκύλος!

Στο «Menswear Dog» ένα Σίμπα Ινου αλλάζει μπλέιζερ, συνδυάζει πουκάμισο με γραβάτα και ζώνη με παπούτσι λανσάροντας διαφορετικά στιλ για κάθε γούστο και ηλικία. Με άνεση πραγματικού μοντέλου, ο τετράποδος Μπόντι, που δανείστηκε το όνομά του από τον χαρακτήρα του Πάτρικ Σουέζι στην ταινία «Point Break», δεν περιορίζεται μονάχα σε επίσημο ντύσιμο. Αν και μοιάζει να προτιμάει τους επώνυμους μόδιστρους, δεν λέει «όχι» και στον casual και σπορ ρουχισμό. Αλλωστε στόχος του blog είναι να παραδώσει μαθήματα διαχρονικού styling και να δείξει στους άντρες πώς να είναι σωστά ντυμένοι είτε ετοιμάζονται για το γραφείο, είτε για το γυμναστήριο, είτε για μια εκδρομή, είτε για ένα πρώτο ραντεβού!

«Το “Menswear Dog” ήταν το αποτέλεσμα ενός ανιαρού σαββατόβραδου» αποκάλυψε το αφεντικό του Μπόντι και συνδημιουργός του blog Ντέιβ Φανγκ, ο οποίος σχεδίασε το site μαζί με τη σύντροφό του Γένα Κιμ, ένα βράδυ Σαββάτου που και οι δύο είχαν διάθεση να κάνουν κάτι διαφορετικό για να ξεφύγουν από την ανία τους. «Αρχικά ανεβάσαμε στο Facebook μια φωτογραφία του Μπόντι με ρούχα για να γελάσουμε, όμως η ανταπόκριση από τους συγγενείς και τους φίλους μας ήταν απίστευτη. Ακριβώς τότε συνειδητοποιήσαμε ότι ίσως είχαμε σκεφτεί κάτι που έλειπε από το Ιντερνετ».

Αρχικά ο Μπόντι φωτογραφιζόταν με ρούχα του Φανγκ, όμως πολύ σύντομα η Κιμ, η οποία εργάζεται ως σχεδιάστρια γυναικείων ρούχων, άρχισε να κάνει βόλτα στα μαγαζιά πριν από κάθε φωτογράφηση. Οπως αποκαλύπτει το ζευγάρι, αν και η φωτογράφηση είναι συνήθως ολιγόλεπτη, η δουλειά «πίσω από τις κάμερες» είναι πλέον πολύωρη, αφού απαιτεί μεγάλη έρευνα αγοράς. «Σε γενικές γραμμές στον Μπόντι αρέσει να έχει την προσοχή όλων, οπότε απολαμβάνει να στήνεται μπροστά στην κάμερα. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες φορές που δεν θέλει να είναι στο επίκεντρο και τότε αντιδράει δείχνοντας στον φακό την… πατούσα του!» αποκάλυψε το ζευγάρι, το οποίο σκέφτεται να φιλοξενεί στο μέλλον και άλλους τετράποδους guest-stars, αφού φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά σκυλιά με φυσικό ταλέντο στο μόντελινγκ!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...