Ανοίγει ο φάκελος μετά το «classico»

Μεταγραφικοί στόχοι και μπάτζετ ξεκαθαρίζουν στο λιμάνι.

Ο Μίτσελ παραδέχτηκε προχθές ότι η ομάδα του ψάχνει παίκτες σε όλες τις γραμμές για το καλοκαίρι. Ωστόσο τα μεταγραφικά θέματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη, αφού πρώτα ο Ισπανός θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο πλήρη εικόνα για το (τωρινό) ρόστερ και μετά να κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση.

Αλλωστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε υπογραμμίσει πριν από λίγο καιρό στην επαφή του με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι ο Ισπανός είναι εκείνος που θα χαράξει τη ρότα στα μεταγραφικά. Κι αν ο 50χρονος τεχνικός μπορεί να πει δικαιολογημένα ότι δεν ήταν αυτός που «έχτισε» τη φετινή ομάδα, δεν θα μπορεί να κάνει το ίδιο την ερχόμενη σεζόν, αφού θα επωμιστεί την ευθύνη των όποιων επιλογών γίνουν.

Ονόματα έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό πάρα πολλά. Οπως αρκετές είναι και οι περιπτώσεις που «τσεκάρουν» ο Μίτσελ, ο Κοβάσεβιτς και ο Λορένθο. Ομως όλα δείχνουν ότι ακόμη καμία μεταγραφή από την αγορά του εξωτερικού δεν έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Διερευνητικές κρούσεις γίνονται, διαπραγματεύσεις όμως όχι. Εξάλλου λέγεται ότι σύντομα πρόεδρος και προπονητής θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Η συνάντηση των δύο αντρών υπολογίζεται ότι θα γίνει μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή μετά τις 15 του μήνα. Τότε λογικά θα μπουν στο χαρτί οι πρώτοι στόχοι, καθώς και το μπάτζετ που θα είναι διαθέσιμο για το φετινό καλοκαίρι. Οι μέχρι τώρα ενδείξεις φανερώνουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί κυρίως για «έξυπνες» (μεταγραφικές) βόμβες, τύπου Μιραλάς. Παίκτες που δεν κουβαλούν το «βαρύ» όνομα, αλλά είναι σε θέση να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ειδικά στις θέσεις του επιτελικού και του ακραίου χαφ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...