Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, 2025

Επιστρέφει ο Νίκος Μάνεσης – Πρεμιέρα το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου

Όταν κάτι λειτουργεί με συνέπεια, ουσία και αποδοχή, δεν...

Με δεμένα χέρια ο «Κοντός» μαστροπός

Στα χέρια του «ελληνικού FBI» έπεσε ο 42χρονος μαστροπός...

Ο Χρήστος Φερεντίνος έρχεται με το «The Wall»

«The Wall»: Το πιο ανατρεπτικό και καθηλωτικό τηλεπαιχνίδι των τελευταίων ετών, που έχει αποκτήσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 32 χώρες

Οι βουτιές της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η γνωστή influencer φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε μέρα...

Νυν και πρώην σε «Hangover»

Ο σύντροφος της Μαρίας Σολωμού, Πάνος Μουζουράκης και ο Μάριος Αθανασίου θα ανέβουν στο ίδιο σανίδι.

Ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Σολωμού, Μάριος Αθανασίου θα συνυπάρξει καλλιτεχνικά με τον νυν σύντροφο της σέξι ηθοποιού, Πάνο Μουζουράκη, αποδεικνύοντας πως άλλο η προσωπική ζωή και άλλο οι επαγγελματικές συμφωνίες!

Για του λόγου το αληθές ο Μάριος Αθανασίου (ο οποίος έχει αποκτήσει έναν γιο με τη Μαρία Σολωμού) δήλωσε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες την Καλή Χαρά» (όπου βρέθηκε καλεσμένος χθες το πρωί) πως θα παίξει σε μια θεατρική διασκευή του «Hangover» στην οποία, ανάμεσα σε άλλους, θα συμμετέχει και ο Πάνος Μουζουράκης.

Οπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση προκάλεσε τα σχόλια τόσο της Ναταλίας όσο και των συμπαρουσιαστών της οι οποίοι ξαφνιάστηκαν από τη συνεργασία των δύο ανδρών. Ο Μάριος Αθανασίου δεν έμεινε μόνο στην ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον σύντροφο της μητέρας του παιδιού του, αλλά αποκάλυψε επίσης πως την πρόταση του την έκανε ο Πάνος Μουζουράκης και τόνισε πως: «ο Πάνος μού έκανε την πρόταση! Με τον Πάνο το συζητήσαμε. Μπορώ να σου πω ότι αν δεν το είχα συζητήσει μαζί του και μου το είχαν πει από την παραγωγή, μπορεί να το σκεφτόμουνα ακόμη».

Φαίνεται πως οι δύο ηθοποιοί όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αλλά αντίθετα συνυπάρχουν αρμονικά. Η σχέση της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου έχει λήξει εδώ και καιρό, ωστόσο πάντα θα τους δένει το παιδί που απέκτησαν την περίοδο του έρωτά τους.

Οσον αφορά τη σχέση της ηθοποιού με τον Πάνο Μουζουράκη, είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και δεν το κρύβουν. Οπως δήλωσε πρόσφατα η Μαρία Σολωμού, δεν συζούν – προς το παρόν τουλάχιστον. Στην ίδια συνέντευξη μιλώντας για για τον πατέρα του παιδιού της Μάριο Αθανασίου, δήλωσε πως μοιράζονται το ίδιο κτίριο. «Μένει στο ίδιο κτίριο. Το χρωστάμε μαζί το σπίτι. Είναι χωρισμένο τελείως. Αλλες πόρτες. Δεν βρισκόμαστε εύκολα. Πρέπει να δώσουμε ραντεβού».

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

λεζαντα (ένθετη φωτό).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή παντρεύεται ο γιος του Αντύπα

Παντρεύεται ο γιος του Αντύπα με έναν «δυναμίτη» της...

Στεφανίδου και Τσουρός «βυθίζονται» στον πίνακα της τηλεθέασης

Μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν στον Σκάι! Η απογευματινή ζώνη του...

H Ράνια Τζίμα μετέφερε άρον-άρον στο νοσοκομείο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Σαν πραγματικός φύλακας άγγελος στέκεται τα τελευταία 24ωρα στο...

Στα χακί ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος junior

Φανταράκι είναι εδώ και τέσσερις μήνες ο εγγονός του...

Με μονόπετρο υπερπαραγωγή έγινε η πρόταση γάμου μετά από 10 χρόνια σχέσης

Άργησε να της κάνει πρόταση γάμου αλλά όταν το αποφάσισε το έκανε με παραμυθένιο τρόπο.

Πένθος για τον Μάρκο Σεφερλή

Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έχασε

Τρίτο παιδί για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λατρεύουν τα παιδιά και θέλουν να αποκτήσουν μια μεγάλη οικογένεια.