Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

«Τέτοια φρίκη πρώτη φορά»…

Σοκαρισμένος ακόμα και ο ιατροδικαστής από την άγρια σφαγή στο χωριό της Aρτας.

Ως έγκλημα πρωτοφανούς βαναυσότητας χαρακτηρίζει τη σφαγή του 48χρονου Γιώργου Παπαλέξη από τα χέρια του φίλου του Νίκου Γκόγκου ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Μιλώντας στην «Espresso», ο κ. Βουγιουκλάκης εξήγησε πως το πτώμα του 48χρονου ήταν τεμαχισμένο σε μικρά τμήματα και τόνισε πως ουσιαστικά επρόκειτο για υπολείμματα οστών και ιστών: «Τα υπολείμματα αυτά ήταν ένα μικρό ποσοστό από το σώμα που ανευρέθηκε μέσα στον βόθρο του σπιτιού του δράστη. Βρίσκομαι στην Ηπειρο για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων εξυπηρετώ την ευρύτερη περιοχή. Το συγκεκριμένο έγκλημα είναι πρωτοφανούς βαναυσότητας. Τέτοιου είδους φονικό δεν έχει γίνει ποτέ στην περιοχή μας, η οποία χαρακτηρίζεται ήσυχη».

Το ειδεχθές έγκλημα αποκαλύφτηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τη σύλληψη του 36χρονου Νίκου Γκόγκου από τις Κεραμάτες Αρτας, ο οποίος ομολόγησε ότι αφού πυροβόλησε στο μάτι τον άτυχο άνδρα από τη Φιλιππιάδα Πρέβεζας και τον σκότωσε, στη συνέχεια άρχισε να τον κόβει κομματάκια με σκεπάρνι. Κάποια τα πολτοποίησε και τα υπόλοιπα τα έβρασε στην κατσαρόλα! Ορισμένα από αυτά τα πέταξε στο βόθρο του σπιτιού του, ενώ τα οστά και τα μεγάλα κομμάτια τα έριξε στον Αραχθο ποταμό, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του.

Η σφαγή έγινε διά ασήμαντον αφορμή και, συγκεκριμένα, ύστερα από καβγά που ξεκίνησαν σχετικά με ναρκωτικά. Οι δύο άνδρες και μία 25χρονη φίλη του δράστη από την Αρτα έκαναν ομαδικά χρήση ηρωίνης, όταν κάποια στιγμή ο 36χρονος άρχισε να κατηγορεί τον 48χρονο ότι του είχε κλέψει χρήματα και ναρκωτικά το διάστημα που τον φιλοξενούσε. Το φονικό έγινε στις 11 Φεβρουαρίου, οπότε τα ίχνη του 48χρονου, πατέρα δύο ενήλικων παιδιών, χάθηκαν.

Στο μεταξύ, ο δράστης και η 25χρονη που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση ζήτησαν και πήραν 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα