Η σέξι αεροσυνοδός Ρίτσαρντ Μπράνσον!

Το αφεντικό της Virgin ξεπληρώνει χωρίς ντροπές ένα χαμένο στοίχημα στη F1.

Θα ξυρίσει πόδια, θα φορέσει ψηλοτάκουνα, θα κάνει το καλύτερο δυνατό μακιγιάζ και θα μπει στο αεροπλάνο για να σερβίρει τους επιβάτες. Ως αεροσυνοδός ο Ρίτσαρντ Μπράνσον θα «πληρώσει» στοίχημα που είχε βάλει πριν τρία χρόνια με τον Τόνι Φερνάντες, επικεφαλής της Air Asia, σχετικό με αγώνα της Φόρμουλα 1. Στη σεζόν 2010 ο Μπράνσον έλεγε ότι το αγωνιστικό της ομάδας Virgin Racing θα τερμάτιζε πριν τη Lotus, την οποία υποστήριζε ο Φερνάντες. Ομως έπεσε έξω στα προγνωστικά του, με το αυτοκίνητο της Lotus να τερματίζει στην ενδέκατη θέση και της Virgin Racing στη δωδέκατη.

«Η ημέρα της κρίσης πλησιάζει για τον σερ Ρίτσαρντ» δήλωσε ο Φερνάντες και πρόσθεσε: «Νιώθω αμήχανα όταν φέρνω στο νου μου όσα έχω ζήσει όταν εργαζόμουν για εκείνον. Ομως θεωρώ ότι θα είναι διασκεδαστικό να περιμένω να δω τον Ρίτσαρντ σαν προκλητική αεροσυνοδό έτοιμη να με εξυπηρετήσει στη διάρκεια πτήσης». Το κόστος του αεροπορικού εισιτηρίου στη συγκεκριμένη πτήση θα είναι 399 δολάρια Αυστραλίας και τα έσοδα θα διατεθούν στο αυστραλιανό ίδρυμα «Starlight» για τα παιδιά.

Δοκιμή όμως στη «φούστα» έκανε ήδη ο ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας Virgin. Θέλοντας να προωθήσει την επέκταση των εσωτερικών πτήσεων της Virgin στη Σκωτία φόρεσε κιλτ, δε σταμάτησε όμως εκεί: ανέβηκε σε βάθρο και σήκωσε τη φούστα του ενώπιον πλήθους κόσμου αποκαλύπτοντας… το εσώρουχό του, πάνω στο οποίο είχε γράψει τη φράση «σκληρός ανταγωνισμός».

Ο πετυχημένος επιχειρηματίας, που έχει ρίζες στη Σκωτία, ανακοίνωσε ότι πήρε άδεια για επέκταση των πτήσεων της εταιρείας του στο Εδιμβούργο και το Αμπερντίν, όχι όμως και για τη Γλασκόβη, γεγονός το οποίο τον στεναχώρησε, όπως δήλωσε. Η επέκταση των πτήσεων της Vergin Atlantic στη Σκωτία δημιούργησε εκατόν τριάντα νέες θέσεις εργασίας και αναμένεται να φέρει έσοδα 85 εκατομμυρίων ευρώ στην οικονομία της περιοχής. Εκείνο ωστόσο που έμεινε από την εκδήλωση, ήταν το υψωμένο κιλτ του Βρετανού μεγιστάνα, ο οποίος δεν διστάζει να προκαλεί προκειμένου να προωθεί τις μπίζνες του.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο