Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Η «fashion μούσα» και ο Τούρκος γόης

Ο Μπουράκ Χακί (Τούρκος πρωταγωνιστής του «Kismet») παραχώρησε συνέντευξη στη Σαββίνα Ρομανού και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό στην αγκαλιά της

Τι δουλειά είχε ο «Κενάν» στη Θεσσαλονίκη παρέα με το γνωστό μοντέλο Σαββίνα Ρομανού; Το ραντεβού ήταν επαγγελματικής φύσεως! Ο Τούρκος πρωταγωνιστής της σειράς «Kismet» παραχώρησε συνέντευξη στη «νέα γαζέλα της πασαρέλας», όπως αποκαλούν κάποιοι τη μελαχρινή κούκλα, η οποία ασχολείται και με την τηλεόραση παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα θέματα στην εκπομπή «Free Fall».

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός απέναντί της, ο ηθοποιός από τη γειτονική χώρα, που επισκέπτεται συχνά τη βόρεια Ελλάδα, καθώς ο πατέρας του έχει ρίζες στην Κομοτηνή, μοιράστηκε μαζί της μικρά και μεγάλα μυστικά του. Ενα από αυτά είναι και το γεγονός ότι βρίσκεται προς αναζήτηση σπιτιού στη συμπρωτεύουσα.

«Είναι πολύ ευγενικός άνθρωπος και ιδιαίτερα απλός και καταδεκτικός» λέει στην «Espresso» η Σαββίνα, η οποία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό στο πλευρό του γοητευτικού Τούρκου.

Ο «Κενάν», όπως τον αποκαλούν αυτοί που τον αναγνωρίζουν κάθε φορά που έρχεται στη χώρα μας, μίλησε στο σέξι μοντέλο για τους Ελληνες σχεδιαστές, αλλά και τη μόδα γενικότερα. Αλλωστε, προτού γίνει ηθοποιός περπατούσε κι εκείνος στις πασαρέλες επί εννιά χρόνια. «Παρατηρώ ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα, ειδικά σε ό,τι αφορά τη γυναικεία ένδυση».

Καρδιοκατακτητής

«Κάθε φορά που έρχομαι εδώ φωτογραφίζω ορισμένα από αυτά τα φανταστικά ρούχα των δημιουργών σας και επιστρέφοντας στην Τουρκία τα δείχνω στην αδελφή μου, η οποία είναι επίσης εξαιρετική σχεδιάστρια» δήλωσε ο Μπουράκ στη Σαββίνα, συμπληρώνοντας ότι οι Ελληνίδες ντύνονται πιο ωραία από τις Τουρκάλες.

Ως γνήσιος καρδιοκατακτητής βέβαια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ωραίο φύλο. Απαντώντας με χαμόγελο στην ερώτηση του μοντέλου για το ποια είναι τα δύο πράγματα που κοιτάει πρώτα σε μια γυναίκα, ο «Κενάν» απάντησε: «Η εντύπωση που σου κάνει μια γυναίκα με την πρώτη ματιά είναι σημαντική. Το δεύτερο πράγμα για μένα διαφέρει ανάλογα με το θηλυκό». Χωρισμένος, με έναν γιο επτά ετών τον οποίο λατρεύει, ο Μπουράκ Χακί αποκάλυψε επίσης ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του.

«Σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης έδειχνε σε μένα και τους συνεργάτες μου εικόνες του γιου του στο κινητό του. Οπως μου είπε, αυτό που θέλει πάνω απ’ όλα για τον μικρό είναι να είναι υγιής και ευτυχισμένος» λέει η Σαββίνα Ρομανού στην «Espresso».

Οπως μας αποκάλυψε τέλος, ο Τούρκος σταρ θα ξανάρθει στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα και θα κάνει διακοπές στην Κω, στη Σαντορίνη και τη Ρόδο.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...