Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν με θλίβει εδώ και καιρό ότι δεν έχω παιδί»

Η Μαρία Μπεκατώρου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno»...

Glam βραδιά για την ψυχική υγεία

Μια βραδιά ελπίδας, γενναιοδωρίας, συλλογικής δράσης και έμπνευσης οργανώθηκε...

Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: «Εύχομαι να μπορέσει να ξυπνήσει από αυτόν τον...

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα έχουν συνεργαστεί πολλές...

Ο άλλος Σωκράτης Φάμελλος

Ενα ενδιαφέρον και σπάνιο φωτογραφικό ενσταντανέ από καλοκαιρινές τους...

Ο Σάκης και ο ροφός

Η σπουδαία ψαριά του τραγουδιστή στη Σκιάθο και το μήνυμά του στο Instagram

Μπορεί κάποιοι να αντιδρούν για τη μανία του με το ψάρεμα, όμως εκείνος συνεχίζει τα… καμακώματά του! Ο Σάκης Ρουβάς -παρά τις αντιδράσεις της Τζένης Χειλουδάκη και άλλων γνωστών προσώπων της showbiz που τον κατέκριναν πέρυσι για το τεράστιο σαλάχι που έπιασε και το έκανε… ψητό- ανέβασε στο διαδίκτυο τη νέα, εντυπωσιακή ψαριά του.

Ο Σάκης, φορώντας στολή δύτη και με το χαμόγελο του ψαρά που έχει πιάσει… ψαρούκλες, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του έχοντας δίπλα του τον φίλο Μανώλη, ο οποίος συγκαταλέγεται στους καλύτερους ψαροτουφεκάδες στη Σκιάθο. Οι δύο άντρες κρατάνε στα χέρια τους έναν ροφό, συναγρίδες και στήρα, ενώ το σχόλιο του καλλιτέχνη στον προσωπικό του λογαριασμό τα λέει όλα: «Proud catch of the day!» (περήφανη… ψαριά της ημέρας).

Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν και πάλι αρνητικές αντιδράσεις για το χόμπι του τραγουδιστή, το οποίο για κάποιους θεωρείται «μακελειό» στη θάλασσα και τρόπος επίδειξης και προβολής του, από τη στιγμή που ο ίδιος ανεβάζει τις φωτογραφίες και καμαρώνει πλάι στα καμακωμένα ψάρια και χταπόδια. Να θυμίσουμε ότι η Τζένη Χειλουδάκη τον είχε «περιλούσει» με βαριά κοσμητικά επίθετα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Τώρα στα γεράματα σε έπιασε η βαρβατίλα, έτσι να βγαίνει η ανάσα σου με πόνο όπως το πλάσμα που κρατάς και προσπαθεί να πάρει οξυγόνο! Τέρας, ε τέρας. Καμαρώνεις κιόλας».

Επίσης, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Καραμέρος, φανερά εκνευρισμένος από την εικόνα του Σάκη να καμαρώνει κρατώντας ένα σαλάχι-αετό, είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Ρουβά ότι αυτό το “μακελειό” του οικοσυστήματος δεν είναι για καμάρι και χαμόγελα».

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κυβερνητικός έκανε… Ψυχικό σε λιώμα τηλεστάρ

Τηλεαστέρας, «κριτής» των πάντων, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Πρόωρο «ψαλίδι» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Φυλλορροεί η Τατιάνα Στεφανίδου! Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνει η Τατιάνα...

Μοναχική «γοργόνα» η Δήμητρα Παπανδρέου – Φωτογραφίες από την παραλία

Οι εποχές αλλάζουν, άνθρωποι φεύγουν, ακίνητα αλλάζουν χέρια και...

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη – Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης περνάει δύσκολες ώρες καθώς έχασε

Συγκινημένη η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη

Φανερά συγκινημένη ήταν η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη με την Κατερίνα Μπιρμπίλη.