Σάββατο, 3 Ιανουαρίου, 2026

Τα ρεβεγιόν του έρωτα

Όλα τα είχε ο «μπαξές» της φετινής παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Instagram, με τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz να υποδέχονται το 2026 είτε αγκαλιά στην Αθήνα

Οι «βουβές» γιορτές της οικογένειας Σαμαρά – Πρωτοχρονιά χωρίς τη Λένα τους

Οι «βουβές» γιορτές της οικογένειας Σαμαρά, που δεν πρόλαβε να καμαρώσει νυφούλα την κόρη της…

Ιουλία Καλλιμάνη: Η «μαμά Ιουλία» παρουσιάζει το νέο της dance hit «Εξαίρεση...

Η Ιουλία Καλλιμάνη παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με...

Κώστας Καραμανλής: «Καλή χρονιά» με φιλί στη Νατάσα του

Δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια φωτογραφικά ενσταντανέ, αλλά φέτος το τόλμησαν.

Τρίτη 24/6/2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα κι αν το προσπαθήσετε τώρα, μάλλον θα…

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη σχέση σας για να σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας, αρκεί να αποφύγετε να θίξετε την αξιοπρέπειά του. Συνδυάστε την αγάπη με το πάθος και θα ζήσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί κάποιοι συνεργάτες σας να είναι επιπόλαιοι, αλλά εσείς σηκώνετε μπαϊράκι χωρίς ιδιαίτερη αφορμή. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μόνο σε πράγματα που πραγματικά σάς αφορούν. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και διευθετήστε τα κληρονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και διατηρήστε άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Μην αφήσετε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και αποφασίστε τι είναι αυτά που πραγματικά θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λύστε με φιλική διάθεση τα προβλήματα που έχετε στις συναναστροφές σας. Η ρευστότητα, η ελλειμματική επικοινωνία και η εκνευριστική καθημερινότητα θα απαιτήσουν από εσάς να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες στις διάφορες σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Επιδιώξτε να αποκατασταθούν οι εντάσεις που προκλήθηκαν τον προηγούμενο μήνα στις σχέσεις σας με τους άλλους και παράλληλα μάθετε να κρίνετε τα δεδομένα πιο σωστά, ώστε να αποφύγετε τη σύγχυση στον εργασιακό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να είστε εφοδιασμένοι με δύναμη, αλλά δεν θα σας είναι εύκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και συχνά θα χάνετε τον αυτοέλεγχό σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει τα περιθώρια να βελτιωθεί, ώστε να κάνετε πιο εύκολα διάλογο.

ΖΥΓΟΣ: Σήμςερα δεν θα σας λείπουν ούτε η ενέργεια ούτε η αποφασιστικότητα. Κάντε επαφές που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα λειτουργώντας πάντα με λογική. Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα είστε πιο καταδεκτικοί και ευπροσάρμοστοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φρέσκος αέρας πνέει στον αισθηματικό τομέα ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ερωτισμό σας και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο γοητευτικοί και πιο προσιτοί. Η λάμψη σας θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε τυχόν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ήπια συμπεριφορά για να αποφύγετε μικροπροβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και να διατηρήσετε την καλή σας υγεία. Αποφύγετε να θίξετε κληρονομικά θέματα με τα άτομα της οικογένειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναμένεται να έχετε συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις που όμως δεν θα σας οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Η όρεξή σας για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα είναι και εμφανής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα κι αν το προσπαθήσετε τώρα, μάλλον θα χειροτερέψετε τα πράγματα. Αντιθέτως, βάλτε τάξη στα επαγγελματικά σας σχέδια και θέστε νέους στόχους.

ΙΧΘΥΕΣ: Στηρίξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους για να εξομαλύνετε τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Το καλοκαίρι ήρθε και δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να κάνετε κάποιο ταξίδι για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο έρωτας του ηθοποιού με δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ μετά τον χωρισμό και τα λαμπερά γενέθλιά του

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς είχε τα γενέθλιά του με τη σύντροφό του να του κάνει έκπληξη μία τούρτα και να ποζάρουν αγκαλιά.

Βρέθηκε νεκρή η 34χρονη κόρη πρωταγωνιστή ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Ο γνωστός ηθοποιός έχασε την κόρη του και εδώ και λίγες ώρες βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές του.

Στα μπουζούκια με την κόρη της η γνωστή παρουσιάστρια

Μαμά και κόρη βγήκαν να διασκεδάσουν στα μπουζούκια και τις απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός

Αποκάλυψη Αντελίνας Βαρθακούρη: «Έχω πάει σε δικηγόρο να ζητήσω διαζύγιο»

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησαν για τη σχέση τους.

Τα ρεβεγιόν του έρωτα

Όλα τα είχε ο «μπαξές» της φετινής παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Instagram, με τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz να υποδέχονται το 2026 είτε αγκαλιά στην Αθήνα

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτό είναι το σπίτι της με την εντυπωσιακή θέα

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Η τραγουδίστρια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της και έχει στήριγμά της τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζάνη.

Οι «βουβές» γιορτές της οικογένειας Σαμαρά – Πρωτοχρονιά χωρίς τη Λένα τους

Οι «βουβές» γιορτές της οικογένειας Σαμαρά, που δεν πρόλαβε να καμαρώσει νυφούλα την κόρη της…

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...
spot_img