Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Σάββατο 28/6/2014

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην είστε ευάλωτοι στα σημεία που σας ενδιαφέρουν σταθεροποιήστε τις απόψεις και τους στόχους σας. Το κάθε βήμα που κάνετε θα…

ΚΡΙΟΣ: Μην επιχειρήσετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις αντέξετε. Μετρήστε τις δυνάμεις σας και κινηθείτε αναλόγως για να αποφύγετε τις παγίδες. Υπάρχει το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα πρόσωπο που κρύβει πολλές δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε θα αρχίσει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα σας και θα νιώθετε παραγωγικοί, μάχιμοι και ικανοί να καταφέρετε τα πάντα. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από κακόβουλους και κακεντρεχείς ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην είστε ευάλωτοι στα σημεία που σας ενδιαφέρουν σταθεροποιήστε τις απόψεις και τους στόχους σας. Το κάθε βήμα που κάνετε θα πρέπει να είναι προϊόν ώριμης σκέψεως. Μη σπαταλάτε τη γενναιοδωρία σας σε άτομα που είναι πιθανόν να σας εκμεταλλεύονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλλεται να συντονιστείτε με τις απαιτήσεις των γύρω σας, όσο κι αν σας φαίνονται μεγάλες, αφού έτσι κι αλλιώς αυτόν τον μήνα θα νιώθετε κουρασμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή ετοιμαστείτε για διακοπές πριν καταρρεύσετε.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μην ανοίγεστε σε άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σας. Είναι προτιμότερο μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας. Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε από επιφανειακές καταστάσεις. Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από πλευράς σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να ανταποκριθείτε στα νέα σας καθήκοντα απαιτείται καταμερισμός αρμοδιοτήτων. Βάλτε πρόγραμμα και κινηθείτε μεθοδικά για να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των άλλων. Μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς θα σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ζητήστε πίστωση χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ενδιαφέρον που θα δείξετε στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε θα παίξει ρόλο στο πόσο τελικά θα σας εμπιστευτούν για να έρθουν πιο κοντά σας. Δείξτε τους τη θερμή σας παρουσία και αφοπλίστε τους με το γλυκό σας χαμόγελο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν εσείς οι ίδιοι δεν προσπαθήσετε να γίνετε πιο ενωτικοί και συγκαταβατικοί, οι συναντήσεις και οι διεξοδικές συζητήσεις δεν μπορούν να σας εγγυηθούν ένα θετικό αποτέλεσμα. Δείτε τα λάθη του παρελθόντος ως εμπειρίες που σας βοηθούν να ωριμάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο ρεαλιστικά κάποια θέματα για να αλλάξετε το συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα που σας οδηγεί σε αδιέξοδα και σας χαλάει τη διάθεση. Σε απρόβλεπτες καταστάσεις προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λαμβάνετε υπόψη παράγοντες που ίσως μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν θέλατε να δείτε και αρχίστε να ελέγχετε τις καταστάσεις, αντί να σας ελέγχουν αυτές. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μόνο με αυτές.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι όποιες επιτυχίες σας αυτόν τον μήνα θα οφείλονται αποκλειστικά σε εσάς και όχι στους άλλους. Ανακτήστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και αναγνωρίστε τα προσόντα σας. Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...