Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 08 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιξοότητες γύρω από τα εργασιακά σας θέματα...

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Τετάρτη 02/7/2014

ΖΥΓΟΣ: Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας…

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας και η επιτυχία ή η αποτυχία θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας κινήσεις. Μπορείτε να βρείτε τους σωστούς δρόμους μέσα από συζητήσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γεγονός που θα σας ωθήσει σε εντάσεις και συγκρούσεις μαζί τους. Προσπαθήστε να μειώσετε τον εκνευρισμό σας που αυξάνει την τάση που έχετε για προστριβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν δείξετε τη δέουσα υπομονή και ψυχραιμία, θα προκαλέσετε εντάσεις και στον επαγγελματικό σας χώρο. Ηρεμήστε για να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις υποθέσεις σας και να επωφεληθείτε στο άμεσο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τον διάλογο ως την καλύτερη τακτική, διατηρώντας παράλληλα μια μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις σας, ώστε να νιώσετε πιο ασφαλείς. Αν αισθανθείτε ότι έχετε ένα μέτρο προστασίας, ίσως σταματήσετε να είστε τόσο καχύποπτοι.

ΛΕΩΝ: Βρείτε τις ισορροπίες σας και αποκαταστήστε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις που τελευταίως πέρασαν αρκετές δοκιμασίες και εντάσεις. Νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προχωρήστε βήμα βήμα αποφεύγοντας να μπερδέψετε τα επαγγελματικά προβλήματα που έχετε με τα οικογενειακά ή να επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δεν φταίνε, μόνο και μόνο επειδή εσείς έχετε αποπροσανατολιστεί.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δεν θα μείνει ανεπηρέαστη. Η κάλυψη των άμεσων οικογενειακών σας αναγκών θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό στην κοινωνική σας ζωή. Σας κάνει πιο ανοιχτούς και προσιτούς στους γύρω, ώστε να κάνετε πιο εύκολα καινούργιες γνωριμίες. Επιτρέψτε στην αισιοδοξία να κυριαρχήσει και να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος που ήδη τα έχετε εξαντλήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιμένετε σε γεγονότα που δεν σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν. Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς, αλλά στη σχέση σας δεν χωράει παρασκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά σας θέματα. Επανεξετάστε τα αισθήματά σας απέναντι σε ένα πρόσωπο που αγαπάτε. Εάν προσπαθήσετε να είστε εκδικητικοί με κάποιους, λόγω ζήλιας, θα το μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων. Δώστε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή κάνοντας αυθόρμητες κινήσεις. Ανεβείτε ψυχολογικά προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με τον σύντροφό σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...