Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Αποζημίωση θα ζητήσει ο τουρίστας που τραυματίστηκε κατά τη σύλληψη Μαζιώτη

Στη Δικαιοσύνη για την καταβολή αποζημίωσης από την ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένος να προσφύγει ο 19χρονος Αυστραλός

Στη Δικαιοσύνη για την καταβολή αποζημίωσης από την ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένος να προσφύγει ο 19χρονος Αυστραλός τουρίστας Γκραντ Νίκολας Ουρανί, που τραυματίστηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια της αιματηρής επιχείρησης σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη, η οποία έγινε στο Μοναστηράκι στις 16 Ιουλίου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον 19χρονο Αυστραλό, ο άτυχος νεαρός «τραυματίστηκε σοβαρά και δεν του προσφέρθηκε σωστή ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο της Αθήνας».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως ο 19χρονος Αυστραλός βρίσκεται πλέον στη Μελβούρνη, όπου εξακολουθεί να ακολουθεί ειδική θεραπεία, αλλά λόγω του τραυματισμού του δεν μπορεί να παίξει ερασιτεχνικό φούτμπολ, με το οποίο ασχολείται.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικηγόρος του 19χρονου τουρίστα, ο Γκραντ τραυματίστηκε από σφαίρα του Νίκου Μαζιώτη, αλλά η μήνυση θα κατατεθεί σε βάρος της ελληνικής κυβέρνησης, από την οποία θα αξιώσει και την αποζημίωση.

Οπως αναφέρθηκε τότε, θραύσματα από σφαίρα είχαν βρει στο πόδι τον Γκραντ, ο οποίος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, δίχως όμως να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είχε δηλώσει τότε: «Είχα καθίσει για φαγητό, όταν είδα κάποιον να τρέχει και να τον κυνηγά η Αστυνομία. Στη συνέχεια άκουσα τρεις πυροβολισμούς. Μετά τον πρώτο έπεσα στο έδαφος και με σκυμμένο το κεφάλι προσπάθησα να συρθώ στο εστιατόριο. Πήγε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς, αλλά χτύπησε εμένα».
Κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης νοσηλείας του Αυστραλού τουρίστα στο νοσοκομείο ο Γκραντ είχε δεχτεί την επίσκεψη τριών υπουργών, συγκεκριμένα του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη και της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα