Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πυρά της ΠΟΣΠΕΡΤ προς τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα

Τι έφταιξε ή καλύτερα ποιος έφταιξε και ηλικιωμένοι άνθρωποι...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η ανάρτηση της Αντωνά για τον Σοϊλέδη είχε υπογραφή… χάκερ

Ενα story... μπουρλότο που «ταρακούνησε» το Instagram ανέβηκε χθες...

Ο μυστικός «Ησαΐας» του Τζιτζικώστα

Ο περιφερειάρχης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο με την Ελεάνα Βλάχου

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας το Σάββατο το βράδυ άφησε πίσω του τον τίτλο που κατείχε μέχρι τώρα ως ένας από τους πιο γνωστούς εργένηδες πολιτικούς της Θεσσαλονίκης. Αιφνιδιάζοντας τους πάντες, ο περιφερειάρχης του 71% ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ελεάνα Βλάχου.

Ο γάμος, που κρατήθηκε έως την τελευταία στιγμή ως εφτασφράγιστο μυστικό, έγινε στην Πορταριά (Πήλιο) και σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και οι στενοί συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα το πληροφορήθηκαν στο παρά πέντε, αφού ο ίδιος έως την Παρασκευή το απόγευμα τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του κάνοντας μια επίσκεψη στην Αμφίπολη.
4213tr3 3Ο περιφερειάρχης, που είχε προϊδεάσει ότι επρόκειτο σύντομα να νυμφευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, ντύθηκε γαμπρός στον τόπο καταγωγής της συζύγου του. Ο γάμος έγινε στην πανέμορφη εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Πορταριά με κουμπάρους παιδικούς του φίλους. Παρόντες στην τελετή ήταν μόνο μέλη των δύο οικογενειών (ανάμεσά τους η μητέρα του Απόστολου, κυρία Φρόσω, η δεύτερη σύζυγος του πατέρα του Καίτη Τζιτζικώστα και τα δύο του αδέλφια Μιχάλης και Μανόλης) καθώς και οι πολύ στενοί συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα στην περιφέρεια.

Συνολικά οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 50, ενώ δεν παρέστησαν πολιτικοί. Επίσης δεν τυπώθηκαν προσκλητήρια, λόγω του πολύ μικρού αριθμού των προσκεκλημένων. Επιπλέον το ζευγάρι αντί να δαπανήσει χρήματα για μπομπονιέρες, προτίμησε να κάνει δωρεά στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Αγιος Στυλιανός».

Η Ελεάνα Βλάχου τήρησε τη συνήθεια που θέλει τη νύφη να «στήνει» για λίγο τον γαμπρό και προσήλθε στην εκκλησία με περίπου δέκα λεπτά καθυστέρηση, αλλά δεν έκανε καμία κίνηση όταν ο ιερέας είπε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα». Ακολούθησε λιτή δεξίωση στο ξενοδοχείο «Ξενία» Πορταριάς.

Η πρώτη ανάρτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα με την αναγγελία του χαρμόσυνου γεγονότος έγινε μέσω twitter: «Ενας νέος κύκλος άνοιξε στη ζωή μου. Είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή κάθε ανθρώπου: η οικογένεια».

Περίπου τρία χρόνια
4213tr3 1
Η σχέση του περιφερειάρχη με την επιχειρηματία μετρά περίπου τρία χρόνια. Κρατήθηκε όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έως τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο κ. Τζιτζικώστας αποφάσισε να συστήσει τη νεαρή επιχειρηματία στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού του. «Αυτή είναι η Ελεάνα. Είμαστε μαζί εδώ και αρκετό καιρό» είπε ο τότε υποψήφιος περιφερειάρχης και τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά. Τότε η Ελεάνα Βλάχου είχε πει στους δημοσιογράφους ότι είναι ιδιοκτήτρια του καταστήματος Mikel στην οδό Αγίας Σοφίας και ότι εργάζεται και σε βιοτεχνία ρούχων στο Καλοχώρι, που είναι οικογενειακή επιχείρηση.

Στα τέλη του Αυγούστου η Ελεάνα Βλάχου ήταν δίπλα στην οικογένεια Τζιτζικώστα κατά την τελετή ορκωμοσίας του στην περιφέρεια. Ακολούθησε η κοινή εμφάνισή τους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπου η κυρία Βλάχου είχε καθίσει στην εξέδρα με τους συγγενείς των επισήμων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...