Για τον εαυτό του και τον κόσμο του!

Ο ΠΑΟ δεν χαρίστηκε στη Βέροια, η οποία το πάλεψε σκληρά!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ 3-2

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε για τον εαυτό του και τον κόσμο του. Η Βέροια έκανε ό,τι μπορούσε για να αλλάξει τη μοίρα της και καρδιοχτύπησε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Στο τέλος όμως οι δύο ομάδες έφυγαν με χαμόγελο στα χείλη, παρά τη νίκη μιας εξ αυτών.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-2 σε ένα εντυπωσιακό ματς που είχε ανατροπές και ένταση. Οι «πράσινοι» δεν χαρίστηκαν στους αντιπάλους που χρειάζονταν ένα βαθμό για να σωθούν χωρίς να περιμένουν το αποτέλεσμα της ΑΕΚ και με το πέναλτι που κέρδισαν στο 5′ από την ανατροπή του Βιτόλο από τον Γεωργιάδη έδειξαν τις προθέσεις τους. Μάλιστα δεν πέτυχε με τον Βιτόλο σε ρόλο εκτελεστή της εσχάτης των ποινών μόνο το γκολ, με το οποίο άνοιξε το σκορ, αλλά κέρδισε και την κόκκινη κάρτα του Γεωργιάδη για να γίνει ακόμα δυσκολότερο το έργο της «βασίλισσας του Βορρά». Επιπλέον στο 32′ ο Σο με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0 και όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα έκανε περίπατο.

Η Βέροια, χωρίς να έχει κάτι περισσότερο να χάσει, άλλαξε τακτική στην επανάληψη και ανταμείφθηκε γι’ αυτό. Στο 56′ ο Σπυρόπουλος ανέτρεψε τον Καλτσά και αποβλήθηκε, ενώ το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής μετέτρεψε σε γκολ ο Κόστλι. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε με κεφαλιά, αλλά η Βέροια πλήρωσε πάλι την απόφασή της να κλειστεί, αφού ο Βιτόλο πέτυχε στο 77′ το δεύτερο τέρμα του. Το ματς άνοιξε πάλι, ο Κόστλι έχασε διπλή ευκαιρία για τη νέα ισοφάριση στο 84′, ο Βιτόλο παραλίγο να πετύχει χατ-τρικ στο 86′, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Αλλαξε μόνο η… αριθμητική, αφού στις καθυστερήσεις οι Βιτόλο και Γεωργέας αποβλήθηκαν με δεύτερες κίτρινες.

Παναθηναϊκός: Καπίνο,Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Χουχούμης, Βιτόλο, Σο, Καζιγιάμα (64′ Λαγός), Μπαρμπαρούσης (74′ Ντίνας), Σισοκό, Φιγκερόα (89′ Τοτσέ).

Βέροια: Κοτταρίδης, Πέρεθ (45′ Καλτσάς), Μπάρμπας, Ορέστες, Κόστλι, Καλογέρης (90′ Μοκάκε), Αμαραντίδης, Γεωργέας, Ιωάννου (10′ Μπερτέν), Γεωργιάδης, Ολαϊτάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.

«Επικές κωλοτούμπες» μετά τη διάψευση Μενεγάκη – Το καρφί του Γκουντάρα για τα δημοσιεύματα

Έντονη συζήτηση προκάλεσαν από χθες δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι...

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.