Καυτές πόζες στο κρεβάτι από τη μοναχική Ναταλία Γερμανού

Αυτό το κορίτσι σίγουρα ξέρει πώς να προκαλεί. Ωστόσο την τόσο σέξι εικόνα της δεν την είχαμε συνηθίσει.

Αυτό το κορίτσι σίγουρα ξέρει πώς να προκαλεί. Ωστόσο την τόσο σέξι εικόνα της δεν την είχαμε συνηθίσει. Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο που άφηνε να διαγράφεται το μικροσκοπικό εσώρουχό της, η Ναταλία Γερμανού «κόλασε» το διαδίκτυο. Η παρουσιάστρια λίγες ημέρες αφότου διέρρευσε η πληροφορία πως η σχέση της με τον Μάριο Ιωάννου περνάει κρίση, εμφανίστηκε ξαπλωμένη ανάσκελα σε διπλό κρεβάτι, με βλέμμα όλο νόημα και τον αισθησιασμό να ξεχειλίζει, ποζάροντας προκλητικά!

Η φωτογραφία που αναδεικνύει την άκρως θηλυκή πλευρά της τραβήχτηκε σε σουίτα ξενοδοχείου στην Πάφο, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους, με την ίδια να σχολιάζει: «Je vais faire une sieste maintenant! Bonne nuit» (Θα πάρω έναν υπνάκο τώρα! Καληνύχτα).
Την ίδια ημέρα, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε δημοσιευτεί η συνέντευξη του συντρόφου της Μάριου Ιωάννου σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Ο νεαρός ηθοποιός μιλώντας για την προσωπική του ζωή δήλωσε: «Ολες οι σχέσεις περνάνε κρίσεις. Δεν αφορά τον κόσμο τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Κοιτάζεις να είσαι προσεκτικός, αλλά πόσο; Να μη μιλάς με άνθρωπο;»

Πάντως η παρουσιάστρια δεν φαίνεται να τα έχει βάψει μαύρα με τις φήμες περί χωρισμού. Εκτός βέβαια από τα σέξι εσώρουχα που επέλεξε να φορέσει κάτω από το λευκό, μακρυμάνικο πουκάμισο ξεσηκώνοντας τον αντρικό πληθυσμό. Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram έδωσαν και πήραν, με κάποιον να γράφει: «Μην τα κάνεις αυτά… μας κολάζεις».

Δήμητρα Δάρδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...