Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Ο «βιασμός» της Βίσση

Θα την κακοποιήσει ο Ιβάν Σβιτάιλο και θα ερωτευτεί τον γιο της στην νέα ροκ όπερα του Ν.Καρβέλα

Σώπα, όπου να ‘ναι θα σημάνουν οι «Καμπάνες του Εντελβάις». Η Αννα Βίσση πέφτει θύμα βιασμού και ερωτεύεται τον… γιο της. Σοκάρει η υπόθεση της νέας ροκ όπερας του Νίκου Καρβέλα. Μετά τους «Δαίμονες» και τη «Μάλα» ο εκκεντρικός δημιουργός επιστρέφει με ακόμη μία σκοτεινή ιστορία που περιέχει σκληρές σκηνές και εστιάζει σε έναν απαγορευμένο έρωτα.

Παρά το γεγονός ότι οι συντελεστές της θεατρικής υπερπαραγωγής που θα ανέβει στο Πάνθεον σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα έχουν πάρει… όρκο σιωπής, ώστε να μην αποκαλυφθούν στοιχεία σχετικά με το στόρι μέχρι την πρεμιέρα, δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, με αποτέλεσμα να γίνεται… πάρτι στα social media. Τον ρόλο του «κακού» της υπόθεσης ανέλαβε τούτη τη φορά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

2 22

Ο γοητευτικός χορευτής από την Ουκρανία, που είδε τις μετοχές του στο… χρηματιστήριο της εγχώριας showbiz να ανεβαίνουν ψηλά μετά τη συμμετοχή του στο «Just the two of us», πρόκειται να δείξει τον… χειρότερο εαυτό του στις «Καμπάνες του Εντελβάις». Τι εννοούμε; Θα δώσει σάρκα και οστά στον βιαστή της κεντρικής ηρωίδας, τουτέστιν της Αννας Βίσση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σκηνή του βιασμού θα είναι ιδιαίτερα σκληρή.

Ομως η σεξουαλική κακοποίηση δεν είναι το μοναδικό δεινό που περιμένει την «αιώνια μούσα» του Καρβέλα στη σκηνή του Πάνθεον. «Ενσαρκώνω μια ηρωίδα, την Αννα, με σκοτεινό παρελθόν, με πολλά τραύματα ψυχικά, που τα κουβαλάει μέσα της για πολλά χρόνια. Ακόμη και τη στιγμή που θα καταφέρει να νιώσει την απόλυτη ευτυχία, εκεί παραμονεύει η πιο συνταρακτική γι’ αυτήν αλήθεια, που θα την εξοντώσει και της δώσει το τελειωτικό χτύπημα» δήλωσε η «απόλυτη σταρ» σε συνέντευξή της πριν από λίγες μέρες, δίχως όμως να προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις.

Με πάθος


3 19Το «τελειωτικό χτύπημα» που επιφυλάσσει η πένα του Νίκου Καρβέλα στην ηρωίδα της ιστορίας τη στιγμή που η ίδια νομίζει ότι νιώθει την απόλυτη ευτυχία είναι ένας απαγορευμένος έρωτας με τον… γιο της!

Πρόκειται για το παιδί που γέννησε σε νεαρή ηλικία και της το πήραν μακριά. Υστερα από χρόνια μητέρα και γιος θα συναντηθούν ξανά και χωρίς να γνωρίζουν ο ένας την ταυτότητα του άλλου θα ερωτευτούν με πάθος!

Τον ρόλο του γιου της Αννας στις «Καμπάνες του Εντελβάις» ανέλαβε έπειτα από casting ο νεαρός απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών Αιμιλιανός Σταματάκης.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα αναρτήθηκε στο facebook η πρώτη επίσημη φωτογραφία της παράστασης με την -κατάξανθη πλέον- Αννα και τον Αιμιλιανό.

Το comeback της Χριστίνας Αναγνωστοπούλου

4 12

Μπορεί η Αννα Βίσση να είναι η μούσα του Νίκου Καρβέλα, ωστόσο δεν είναι και η μοναδική πρώην του που θα δούμε επί σκηνής στο θέατρο Πάνθεον. Ενα μικρό ρόλο στις «Καμπάνες του Εντελβάις» θα έχει και η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, η οποία κάνει comeback στα καλλιτεχνικά δρώμενα έπειτα από πολύ καιρό. Τελευταία φορά είχε παρουσιάσει ένα τραγούδι, το «Ανεβαίνω», το καλοκαίρι του 2013, το οποίο δυστυχώς δεν αποδείχτηκε… αντάξιο του τίτλου του και δεν ανέβηκε στα charts.

Είναι γνωστό ότι η Χριστίνα διατηρεί άψογες σχέσεις τόσο με τον Καρβέλα όσο και με τη Βίσση. Ο συνθέτης μάλιστα έχει βοηθήσει κι άλλες φορές την καριέρα της γράφοντας τραγούδια για εκείνη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το θρυλικό σουξέ της «Αν είσαι straight, αν είσαι by, μου είναι αδιάφορο»;

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...