Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Είναι απαραίτητο να επιτευχθούν το συντομότερο χαμηλοί τόνοι. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή…

ΚΡΙΟΣ: Είναι απαραίτητο να επιτευχθούν το συντομότερο χαμηλοί τόνοι. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή κάντε εκείνο το ταξιδάκι που ονειρεύεστε από καιρό. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα για να καλύψετε με τον σύντροφό σας τις κοινές σας επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να ζείτε την καθημερινότητά σας με θετική διάθεση και να μην είστε τόσο πολύ απαισιόδοξοι. Να θυμάστε πως οι επιθυμίες σας διατηρούν αναμμένη τη φλόγα του πάθους που έχετε να κατακτήσετε την κορυφή. Για να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά αποφασίστε ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που γνωρίσατε τώρα και σας είπαν μεγάλα και όμορφα λόγια. Οντας περισσότερο ειλικρινείς, διατηρώντας τη γοητεία σας και την αυτοπεποίθησή σας, θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε μια ικανοποιητική σχέση που τη χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεθάψτε σχέδια και όνειρα που κάνατε στο παρελθόν και δείτε τα υπό το πρίσμα της σημερινής σας πείρας αλλά και των τωρινών σας αναγκών. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ποια έχουν ακόμα δύναμη και ποια μπορούν πράγματι να πραγματοποιηθούν.

ΛΕΩΝ: Αν η σχέση σας με τον σύντροφό σας πέρασε μέσα από «καταιγίδες» και επέζησε, θα έχετε την ευκαιρία να την ανανεώσετε και πάλι. Δημιουργήστε νέες βάσεις στη συναισθηματική σας ζωή. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας, γιατί και μόνοι σας τα καταφέρετε μια χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξαναβρίσκετε το κέφι σας για παιχνίδι και νιώθετε όλο και περισσότερο ερωτευμένοι. Η φλόγα του πάθους σας εύκολα μπορεί να έχει θύματα, αφού ο σύντροφός σας δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί στο σεξαπίλ σας. Πρέπει όμως να περιορίσετε τα νεύρα σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να βιώσετε ένα μεγάλο έρωτα. Πρέπει να προσέξετε όμως να μην ενθουσιαστείτε υπέρ το δέον και προχωρήσετε πολύ γρήγορα παρακάτω, χωρίς να αφήσετε να κυλήσει πρώτα μια δοκιμαστική περίοδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και αρχίστε να τα πραγματοποιείτε με θάρρος. Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν εκείνοι. Οι δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε καταστάσεις που δεν γνωρίζετε καλά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί και να επεξεργάζεστε τα δεδομένα πριν πάρετε οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση. Προσαρμόστε τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα. Φροντίστε να είστε σε εγρήγορση προκειμένου να αντιληφθείτε εγκαίρως τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει ο μήνας και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε κάτι καινούργιο και μην ανακυκλώνετε σκέψεις που καταλήγουν σε παρελθούσες καταστάσεις. Μην επιτρέψετε να σας αλλάξουν, επειδή σε κάποιους τυχαίνει να μην αρέσετε. Τολμήστε να κάνετε αυτά που θέλετε και μην εγκλωβίζεστε στα δήθεν των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Νέες ευθύνες θα σας βγάλουν από την ανία σας και θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί. Ισως χρειαστεί να προσαρμόστε ξανά όποιο κεφάλαιο της ζωής σας δεν πάει όσο καλά θα θέλατε. Μην κρίνετε επιφανειακά τα γεγονότα, παρασυρμένοι από επιπόλαιες κρίσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...