Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Η Πηλιχού στη φυλακή!

O θίασος της παράστασης του έργου «Μικρές ιστορίες φόνων» επισκέφθηκε το σωφρονιστικό κατάστημα Θήβας

Την πύλη των γυναικείων φυλακών Ελαιώνα Θήβας πέρασε πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Πηλιχού. Οχι, η γνωστή ηθοποιός δεν καταδικάστηκε για κάποιο αδίκημα και εκτίει την ποινή της. Απεναντίας, ο λόγος για τον οποίο βρέθηκε εκεί ήταν για να προσφέρει τη χαρά της ψυχαγωγίας στις κρατούμενες.

Φυσικά δεν πήγε μόνη της. Ηταν μαζί της η Τζένη Διαγούπη, ο Νίκος Γκέλιας, η Δήμητρα Κολλά, η Βάνα Παρθενιάδου, η Δώρα Χρυσικού, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς και όλος ο υπόλοιπος θίασος του θεατρικού έργου «Μικρές ιστορίες φόνων» που ανεβαίνει φέτος με επιτυχία σε μία από τις σκηνές του πολυχώρου Vault, στον Βοτανικό.

«Δώσαμε εκεί μια παράσταση, στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνονται κατά καιρούς από το τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας των φυλακών για την ψυχαγωγία των έγκλειστων γυναικών» είπε στην «Espresso» o κύριος Καρατζιάς, καλλιτεχνικός διευθυντής του Vault, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Μάλιστα έκανε λόγο για μια εξαιρετικά δυνατή και συγκινητική εμπειρία και για τις δύο πλευρές.

«Μπράβο» 

«Η αποδοχή ήταν τεράστια. Είχε πάρα πολύ κόσμο, έκαναν όλες απίστευτη ησυχία για να μπορέσουν ν’ ακούσουν και στο τέλος καταχειροκρότησαν τους ηθοποιούς και φώναζαν “μπράβο”! Ηταν υπέροχο αυτό που ζήσαμε, το συναίσθημα που πήραμε από αυτές τις γυναίκες ήταν πολύ έντονο. Κάποιες έμειναν κιόλας στον χώρο μετά το τέλος της παράστασης για να μας δώσουν συγχαρητήρια» συνέχισε.

Η ψυχαγωγία ωστόσο δεν ήταν η μόνη προσφορά της θεατρικής ομάδας του Vault. Αρκετές μέρες νωρίτερα είχαν αρχίσει να συγκεντρώνουν στον χώρο του θεάτρου ένα σωρό πράγματα για τις άπορες γυναίκες του σωφρονιστικού καταστήματος, από είδη υγιεινής και καθαριότητας μέχρι ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια. Ενα φορτηγό γέμισε σχεδόν με τις προσφορές εκείνων που ανταποκρίθηκαν στο κοινωνικό κάλεσμα του Δημήτρη Καρατζιά να δώσουν ό,τι μπορούν για να γίνει λίγο καλύτερη η καθημερινότητά τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μαζεύτηκαν τόσα πράγματα. Δώσαμε όλοι, ο καθένας ό,τι μπορούσε, και να το αποτέλεσμα. Μία στις τρεις γυναίκες που ζουν στις φυλακές του Ελαιώνα Θήβας είναι άπορη και έχει μεγάλες ανάγκες. Αισθανθήκαμε καλά που μπορέσαμε να καλύψουμε ένα μικρό μέρος» σημείωσε σκηνοθέτης συμπληρώνοντας ότι συγκεντρώθηκαν και παιχνίδια για τα 18 παιδιά μέχρι 3 ετών που ζουν επίσης στο ίδιο κατάστημα.

Να σημειωθεί ότι πέρυσι το Vault είχε δώσει πάλι το «παρών» στο ίδιο κατάστημα παρουσιάζοντας το έργο «Πνιγμονή», ενώ πριν από ένα μήνα τρόφιμοι του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού παρακολούθησαν τον μονόλογο «Μάρτυς μου ο Θεός».

Ηλίας Μαραβέγιας 

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα