«Σε αντίθεση με τα γυρίσματα, το επεισόδιο είναι πολύ “μαύρο”»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκαλύπτει πτυχές τής αποψινής «10ης εντολής»

«Πένθος» στη «10η εντολή». Τον τίτλο αυτό φέρει το αποψινό επεισόδιο της σειράς (Alpha, 23.00), με πρωταγωνιστές τους Θέμιδα Μπαζάκα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Γιάννη Παπαδόπουλο, Λένα Παπαληγούρα, Αντώνη Σταμόπουλο και Φαίη Τζήμα.

Ενα ζευγάρι χάνει τον γιο του ύστερα από την εκπυρσοκρότηση μιας καραμπίνας, την οποία ο πατέρας είχε φέρει στο σπίτι για ασφάλεια. Κι ενώ προσπαθούν -χωρίς επιτυχία- να διαχειριστούν το πένθος τους, η μητέρα ανακαλύπτει ότι το αγόρι ήθελε να δώσει τέρμα στη ζωή του και ο θάνατός του ενδεχομένως να μην είναι αυτό που φαίνεται. Στα ερωτήματα που προκύπτουν από την ανακάλυψη αυτή, αλλά και από την απόγνωση των δύο γονέων, ζητούν απαντήσεις από την κόρη τους. Σύντομα, λοιπόν, θα ανακαλύψουν ότι θα ήταν καλύτερα να μην είχαν αναζητήσει ποτέ την αλήθεια.

«Αυτό το επεισόδιο έχει πολλή μαυρίλα και κατάθλιψη, είναι ένα από τα πιο “μαύρα” που έχω κάνει, ωστόσο, σε αντίθεση με το επεισόδιο, τα γυρίσματα με τον Πάνο (σ.σ. Κοκκινόπουλος) έχουν πάντα κέφι και γλέντι. Ουσιαστικά είναι μεγάλη η χαρά όλων μας που ξεκίνησε και πάλι αυτή η σειρά, αφού είναι από τις καλύτερες που έχουν γυριστεί στην ελληνική τηλεόραση» λέει στην «Espresso» ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και συμπληρώνει: «Σε αυτά τα πολύ στενάχωρα, επειδή θέλεις να τα ξορκίσεις, γελάς με το παραμικρό και με οτιδήποτε. Ο χαβαλές που συμβαίνει στα “μαύρα” επεισόδια είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ ό,τι στις κωμωδίες, γιατί κάπως πρέπει να ελαφρύνουμε το κλίμα όλοι». Ο ηθοποιός, που κρατάει τον ρόλο του πατέρα, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα, μίλησε και για τις συμπρωταγωνίστριές του. «Συνεργάζομαι πρώτη φορά και με τη Λένα Παπαληγούρα και με την Ηλιάνα Μαυρομάτη, τις έχω δει στο θέατρο όμως και τις εκτιμώ ιδιαίτερα και τις δύο. Δουλεύω όμως και με μια πολύ αγαπημένη, τη Θέμιδα Μπαζάκα».

Τη σκηνοθεσία του «Πένθους» ανέλαβε ο ίδιος ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ενώ το σενάριο υπέγραψε ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης.

Τεριάννα Παππά 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

«Φωτιά» στα κόκκινα για την Αθηνά Ωνάση – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων.