Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Ποιος έσπασε τα φρένα της τηλεπαρουσιάστριας;

*ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ, ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! *ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ

Στόχος πρωτοφανούς δολιοφθοράς που θα μπορούσε να της στοιχίσει τη ζωή έγινε πασίγνωστη τηλεπαρουσιάστρια και μητέρα δύο παιδιών. Αγνωστοι έκοψαν τα φρένα στο αυτοκίνητο της δημοσιογράφου και μάλιστα με τρόπο που θυμίζει μαφία, προφανώς με σκοπό να εμπλακεί σε τροχαίο, όμως λίγο έλειψε να σκοτωθεί ο νέος σύντροφός της, ο άνθρωπος δίπλα στον οποίο βρήκε τον έρωτα μετά το διαζύγιό της. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η περίοδος που η παρουσιάστρια ήταν παντρεμένη με γνωστό εκπρόσωπο του επιχειρηματικού κόσμου ήταν θυελλώδης, με φωνές και συχνούς καβγάδες.

Η σοβαρή υπόθεση που έχει μπει πλέον στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας συνέβη πριν από περίπου είκοσι ημέρες στον Πειραιά, όταν ο σύντροφος της τηλεπαρουσιάστριας χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό της προκειμένου να πάει σε κάποια εργασία. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής διαπίστωσε ξαφνικά πως τα φρένα του αυτοκινήτου ήταν «νεκρά» και δεν ανταποκρίνονταν στις εντολές του. Ωστόσο κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και καθώς είχε οδηγική εμπειρία, μπόρεσε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο κατεβάζοντας ταχύτητες και χρησιμοποιώντας σταδιακά το χειρόφρενο.

Αρχικά όλα έδειχναν πως ήταν μια μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου, το οποίο βέβαια μετέφεραν στο συνεργείο. Ο μηχανικός που το εξέτασε, είδε αμέσως πως είχε κοπεί το σωληνάκι από τα υγρά των φρένων. Ομως το ζευγάρι πάγωσε όταν τελικά ο τεχνικός διαπίστωσε πως δεν έφταιγε η αστοχία του υλικού ή μια τυχαία μηχανική βλάβη (καθώς το σημείο στο οποίο είναι τοποθετημένο δεν επιτρέπει τέτοιου είδους «συμπτώσεις»), αλλά εξέφρασε τη βεβαιότητα πως είχε παρέμβει ανθρώπινο χέρι!

Οπως ήταν επόμενο, η τηλεπαρουσιάστρια τρομοκρατήθηκε και αμέσως ενημέρωσε την ασφάλειά της από την οποία ζήτησε να ορίσει πραγματογνώμονα, ώστε να υπάρχει επίσημη έκθεση για το τόσο σοβαρό περιστατικό.

Το σωληνάκι είχε κοπεί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», και ο πραγματογνώμονας επιβεβαίωσε πως το σωληνάκι έχει κοπεί με σουγιά και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, ώστε τα υγρά των φρένων να μην αδειάσουν ενώ το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο, αλλά κατά τη διάρκεια κάποιας διαδρομής, όταν πλέον θα βρίσκονταν σε διαδικασία ατμοποίησης λόγω της θερμοκρασίας που θα ανέπτυσσε η μηχανή!

Το ζευγάρι ενημέρωσε χωρίς χρονοτριβή την Ασφάλεια Πειραιά και τον αρμόδιο εισαγγελέα, που έδωσε εντολή να ξεκινήσει έρευνα για τη δολιοφθορά. Παράλληλα, ο δικαστικός λειτουργός που ανέλαβε την υπόθεση ενημέρωσε και τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να διαπιστωθεί αν (και από ποιους) η δημοσιογράφος δεχόταν απειλές μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες κινούνται στο περιβάλλον της παρουσιάστριας και σε άτομα που είχαν στενή σχέση μαζί της στο παρελθόν ή είχαν προσπαθήσει να βρεθούν κοντά της.

Δεχόταν απειλές

Σε πολλά επίπεδα στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών για τη δολιοφθορά με το κομμένο σωληνάκι στα υγρά φρένων στο αυτοκίνητο της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας. Μάλιστα, εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να πρόκειται για «έργο» ανθρώπων της νύχτας, που εκτέλεσαν πληρωμένο «συμβόλαιο» για να προκαλέσουν τον θάνατό της, ενώ ερευνούν και παλαιότερες υποθέσεις οι οποίες αφορούσαν τη δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή δημοσιογράφος είχε στο παρελθόν προβλήματα με έναν από τους «θαυμαστές» της, ο οποίος τής ζητούσε επίμονα να συναντηθούν και είχε φθάσει στο σημείο να την απειλεί τόσο μέσα από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία η ίδια διατηρεί προφίλ όσο ακόμα και από το τηλέφωνο. Τότε η δημοσιογράφος είχε καταγγείλει τα αλλεπάλληλα περιστατικά με τις απειλές και οι έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα σε συνδυασμό με την παρουσία αστυνομικών στο πλευρό της έκαναν τον «θαυμαστή» να σταματήσει τις απειλές.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα