Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ηλιάννα Ζέρβα: Κλέβει την παράσταση στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό των Πάζη-Αντωνιάδη με...

Θεαματικές είναι οι εμφανίσεις της Ηλιάννας Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Συμμαχία αγάπης για τον Βαγγέλη!

Διαδικτυακή κοινότητα ανθρωπιάς με στόχο την καταπολέμηση του bullying στη μνήμη του αδικοχαμένου 20χρονου σπουδαστή

Στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη «γεννήθηκε» στο facebook ένα νέο γκρουπ -μια διαδικτυακή κοινότητα ανθρωπιάς και αγάπης, όπως αναφέρεται-, που φέρει το όνομα του αδικοχαμένου σπουδαστή με τη φράση «Υπάρχει τρόπος». Είναι μια προσπάθεια φίλων του άτυχου 20χρονου να δημιουργήσουν ένα δίαυλο επικοινωνίας για εφήβους και νέους, με σκοπό να μπορούν να συνομιλούν -έστω και ανώνυμα- για τα θέματα που τους απασχολούν και να βρίσκουν τρόπους αντιμετώπισης.

Παράλληλα θα μπορούν να εκφράζονται για τα φαινόμενα bullying που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όπως η υπόθεση της 22χρονης Μαρίας που τραυμάτισε τρεις συμφοιτήτριές της στη σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη. «Ελάτε όλοι να φτιάξουμε τη μεγαλύτερη κοινότητα στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του Βαγγέλη της καρδιάς μας, που όλοι τον αγαπήσαμε χωρίς καν να τον ξέρουμε» είναι το σύνθημα των νεαρών, που αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη διαδικτυακή κοινότητα λέγοντας πως υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα, φτάνει «να νιώσουμε ανθρωπιά και αγάπη». Μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο η σελίδα απέκτησε πάνω από 2.000 φίλους και ο αριθμός αυξάνεται ταχύτατα.

Μάλιστα προχθές το βράδυ αναρτήθηκε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον «τοίχο» της σελίδας: «Σήμερα, που συμπληρώνονται δύο μήνες από την ημέρα που ο Θεός πήρε τον Βαγγέλη στην κοινωνία των αγγέλων, στόχος της κοινότητάς μας είναι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τη βοήθεια των ειδικών να προσφέρουμε αγάπη και στήριξη σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Η κοινότητα είναι αφιερωμένη στον Βαγγέλη μας. Αγγιξε την καρδιά μας, κατάφερε να γίνει το δικό μας παιδί. Βαγγέλη, μην ξεχνάς από εκεί ψηλά να προστατεύεις όλα τα παιδιά του κόσμου που αντιμετωπίζουν όλα όσα ζούσες κι εσύ».

Στο μεταξύ η αδερφή του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων, Ελένη, συνεχίζει να συγκινεί με μηνύματα για τον αδερφό της στο facebook: «Βαγγέλη, επαναστάτησε και έβγα από τον Αδη. Των μερακλήδων οι ψυχές δεν ζούνε στο σκοτάδι. 23/03/1995 – 06/02/2015».

Εύα Παπαδάτου 

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα