Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Τραγωδία για μητέρα δύο παιδιών

Η εκδρομή με το ταχύπλοο για μια παρέα από τον Βόλο κατέληξε σε τραγωδία…

Η εκδρομή με το ταχύπλοο για μια παρέα από τον Βόλο κατέληξε σε τραγωδία. Μια 51χρονη, μητέρα δύο παιδιών, είχε τραγικό τέλος όταν το σκάφος στο οποίο επέβαινε με άλλα τέσσερα άτομα προσέκρουσε στα βράχια στον όρμο Αλογόπορο, απέναντι από το νησί Τρίκερι. Η άτυχη Ελένη Θεοχάρη, η οποία εργαζόταν ως υπεύθυνη ποιότητας ελέγχου για λογαριασμό εταιρίας με τρόφιμα, εκτινάχθηκε και έπεσε με δύναμη στα βράχια. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν οι υπόλοιποι επιβαίνοντες (μια 18χρονη και τρεις άνδρες, ηλικίας 54, 49 και 22 ετών).

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 2.50 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν η παρέα έφυγε με το μήκους επτά μέτρων ταχύπλοο «Σκορπιός 3» από το νησί Τρίκερι όπου είχε πάει εκδρομή. Κατά την αναχώρηση από το λιμάνι του Βόλου φωτογραφήθηκαν στο μοιραίο σκάφος και η άτυχη γυναίκα χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό και μάλιστα κοινοποίησε τη φωτογραφία στο facebook μέσω του κινητού της (φωτό)! Λίγο μετά ο χειριστής, ο οποίος ήταν έμπειρος και σύμφωνα με πληροφορίες εκπαιδευτής σε σχολή χειριστών ταχύπλοων σκαφών, πλησιάζοντας στην ανατολική πλευρά του όρμου Αλογόπορου έχασε τον έλεγχο κάτω από άγνωστες συνθήκες και καρφώθηκε στα βράχια. Η 51χρονη εκτινάχθηκε από το ταχύπλοο και χτύπησε με το κεφάλι στα βράχια, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα