Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Εεε! Τι… κάνεις στην πισίνα;

Σκεφτείτε διπλά προτού βουτήξετε σε μια πισίνα γεμάτη Αμερικανούς τουρίστες, αφού, σύμφωνα με έρευνα, οι ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ αποδεικνύονται μακράν οι «χειρότεροι».

Σκεφτείτε διπλά προτού βουτήξετε σε μια πισίνα γεμάτη Αμερικανούς τουρίστες φέτος το καλοκαίρι, αφού, σύμφωνα με έρευνα που φέρνει στο φως τα μικρά, «βρόμικα» μυστικά των ταξιδιωτών σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία, οι Αμερικανοί αποδεικνύονται μακράν οι «χειρότεροι» τουρίστες.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Τα αποτελέσματα διεθνούς έρευνας που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του βρετανικού ταξιδιωτικού site Travelzoo δείχνουν ότι Αμερικανοί και Καναδοί τουρίστες δυσκολεύονται να συγκρατήσουν τη φυσική ανάγκη τους και ενδίδουν συχνότερα από τις άλλες εθνικότητες στον πειρασμό της ούρησης μέσα στην πισίνα, σε ποσοστά 64% και 58%, αντίστοιχα.

Ακολουθούν οι Βρετανοί και οι Γερμανοί, σε ποσοστά 46% και 44%. «Η ανέμελη φύση των διακοπών κάνει πιθανότατα τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται κατά τρόπο που δεν συνηθίζουν κανονικά, ωστόσο τα ευρήματα δίνουν αναμφίβολα τροφή για σκέψη προτού βουτήξουμε στην πισίνα» λέει η εκπρόσωπος του Travelzoo, Λουίζ Χότζις, η οποία συμβουλεύει να προτιμάμε την πισίνα νωρίς το πρωί, προτού ξυπνήσει ο πολύς κόσμος.

Η έρευνα, στην οποία αποκάλυψαν τις κακές συνήθειες των διακοπών τους περισσότεροι από 9.500 ενήλικοι σε Βρετανία, ΗΠΑ, Κίνα, Καναδά και Γερμανία, αποκάλυψε επίσης ότι πρωτίστως οι Αμερικανοί, οι Καναδοί και οι Κινέζοι αποτελούν τον εφιάλτη κάθε ξενοδόχου, αφού συνηθίζουν να παίρνουν μπουρνούζια και παντόφλες ως σουβενίρ από τα δωμάτιά τους, σε ποσοστό που αγγίζει το 69%.

Αυτό που αποτελεί μεγαλύτερη έκπληξη όμως είναι ότι οι πιο άπιστοι όλων είναι οι Γερμανοί, με το 10% εξ αυτών να ομολογεί ότι απατάει τον σύντροφό του στη διάρκεια των διακοπών, κάτι που συνηθίζει να κάνει μόλις το 5% των Βρετανών και το 2% των Καναδών.

Στο κομμάτι που συναγωνίζονται επάξια οι Βρετανοί τους Γερμανούς είναι στο κυνήγι της ξαπλώστρας, με το ένα τρίτο των ερωτηθέντων και των δύο εθνικοτήτων να παραδέχεται ότι ξυπνάει νωρίς το πρωί προκειμένου να «πιάσει» καλή ξαπλώστρα τοποθετώντας σε αυτή την πετσέτα του.

Τέλος, παράταση των διακοπών έστω και για μία μέρα επιδιώκει το 24% των Αμερικανών τουριστών, το 16% των Καναδών και Κινέζων, αλλά και το 10% των Γερμανών, επικαλούμενοι δήθεν ασθένεια στην εργασία τους. Οσο για την παράταση του μαυρίσματος, τη μεγαλύτερη ευαισθησία φαίνεται ότι την έχουν οι Γερμανοί, που επισκέπτονται σολάριουμ προκειμένου να διατηρήσουν το ηλιοκαμένο look και μετά την επιστροφή στην πόλη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα