Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

«Εξέγερση» των απλήρωτων της Ν.Δ.

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια, σε κάθε επίπεδο. Αποτέλεσμα; Χθες η Συγγρού, την ώρα μάλιστα που ανακοίνωνε -έστω έπειτα από πιέσεις των στελεχών της Ν.Δ. και με προτροπή του Κώστα Καραμανλή- τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο (5.30 μ.μ.), ξέσπαγε «επανάσταση» των υπαλλήλων του κόμματος!

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια, σε κάθε επίπεδο. Αποτέλεσμα; Χθες η Συγγρού, την ώρα μάλιστα που ανακοίνωνε -έστω έπειτα από πιέσεις των στελεχών της Ν.Δ. και με προτροπή του Κώστα Καραμανλή- τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο (5.30 μ.μ.), ξέσπαγε «επανάσταση» των υπαλλήλων του κόμματος!

Οι εργαζόμενοι, που έχουν να πληρωθούν τέσσερις μήνες (!) και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, με δάκρυα στα μάτια επιχείρησαν να φτάσουν μέχρι το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά για να διαμαρτυρηθούν. Τελικά είδαν τον Κώστα Μπούρα, ο οποίος επιχείρησε να τους καθησυχάσει λέγοντάς τους ότι θα πάρουν δύο μισθούς μέχρι την άλλη εβδομάδα και έτσι κατέβηκαν -προς το παρόν- οι τόνοι.

Κατά τα άλλα, χθες επιβεβαιώθηκε ότι πλέον Σαμαράς και Ντόρα είναι δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα. Χθες η κυρία Μπακογιάννη έδωσε συνέχεια στην κόντρα της με τον τέως πρωθυπουργό δηλώνοντας: «Είναι γνωστό ότι δεν συζητάμε με τον Αντώνη Σαμαρά εδώ και καιρό» και άφησε να εννοηθεί ότι -αντίθετα- ο Κώστας Καραμανλής ήταν ενήμερος για την πρωτοβουλία της να μεταβεί στο Μαξίμου. «Μιλάω με τον Καραμανλή. Νομίζω ότι ήξερε… Δεν τον ενημέρωσα εγώ».

Χρήσιμη συνάντηση

Κληθείσα εξάλλου να σχολιάσει τη συνάντηση που είχε ο Σαμαράς με τον Καραμανλή την Τρίτη, η βουλευτής της Ν.Δ. τη χαρακτήρισε «χρήσιμη». Τέλος, αναφερόμενη στις εσωκομματικές εξελίξεις στη «γαλάζια» παράταξη, η κυρία Μπακογιάννη είπε: «Δεν κινείται τίποτα. Κανείς δεν κινεί κάτι. Δεν κινούμαι, γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα εσωτερικά της Ν.Δ. την ώρα που η χώρα είναι σε τόσο κρίσιμη κατάσταση».

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «δεν είναι καλές οι κινήσεις που μας βάζουν σε εσωστρέφεια, γιατί παρερμηνεύονται και εντάσσονται στη σφαίρα του κουτσομπολιού. Το κόμμα έχει όργανα».
Οσο για τον Αδωνι Γεωργιάδη, αφού έλεγε ειρωνικά ότι θα ζητήσει και εκείνος συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, τουίταρε άρθρο του Τάκη Μίχα (διαχρονικά είναι κόκκινο πανί για τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους όσον αφορά τις απόψεις που διατυπώνει), μόνο και μόνο γιατί τα… έριχνε στην Ντόρα και στον Θεοδωράκη για τις συναντήσεις τους με τον Τσίπρα!

Τέλος κύκλοι της Συγγρού, με αφορμή τη σημερινή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Προκόπη Παυλόπουλο, υποστήριζαν ότι ο αρχηγός της Ν.Δ. δεν σκοπεύει να ζητήσει σύγκλιση του συμβουλίου αρχηγών (κάτι που δεν αποκλείεται να αλλάξει ως θέση), αλλά θα τονίσει την ανάγκη να υπάρξει συμφωνία, ώστε να μη βρεθεί η Ελλάδα εκτός ευρώ. Στο πλαίσιο αυτό, ο τέως πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει συναντήσεις, όπως αποκαλύψαμε, και με άλλους «πρώην πρωθυπουργούς ή αρχηγούς στην προσπάθειά του να δημιουργήσει το “ευρωπαϊκό μπλοκ” που ονειρεύεται».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...