Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΑΤΖΕΝΤΑ

Κέφι και χορός έως τα «Μαύρα μεσάνυχτα»

07/10/2026 - 16:21 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Το Σαββατόβραδο η διασκέδαση χτύπησε «κόκκινο», σε γνωστά στέκια της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τις στιγμές.

Οπως Παλιά – Αχαρνές

Το Σάββατο βρεθήκαμε στο Οπως Παλιά, στις Αχαρνές, σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, κέφι και όμορφες στιγμές. Η ζεστή ατμόσφαιρα και η ανεβασμένη διάθεση κράτησαν τη διασκέδαση στα ύψη μέχρι αργά!

Φωτογράφος: Μαριλένα Χακιζαμάνα

Sherlock32 – Περιστέρι

Το Σάββατο το Sherlock32 στο Περιστέρι κινήθηκε στους ρυθμούς του «Μαύρα μεσάνυχτα»! Ενα party που τα είχε όλα: ένταση, μουσική, κόσμο και δυνατή ενέργεια, που συνέθεσαν μια αξέχαστη βραδιά.

Φωτογράφος: Σταύρος Kυριακόπουλος

Το Αρχοντικόν – Περιστέρι

Το Αρχοντικόν στο Περιστέρι αποτέλεσε το Σάββατο μία από τις πιο όμορφες επιλογές για διασκέδαση στην πόλη. Σε μια ζεστή και ανεβασμένη ατμόσφαιρα, απολαύσαμε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κέφι και μουσική.

Φωτογράφος: Αναστασία Δημοπούλου

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.