Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παγκόσμια ρεζιλίκια με το θέαμα στον Ιερό Βράχο!

Μετά την τσιμεντοποίηση της Ακρόπολης και τις ιέρειες, κατά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

«Βόμβες» ηδονής στη Θεσσαλονίκη

Παράδεισος του αγοραίου έρωτα η οδός Γιαννιτσών, με Βουλγάρες, gay, τρανσέξουαλ και 60χρονες που εκδίδονται με ή χωρίς προφυλακτικό

Παράδεισος του αγοραίου έρωτα η οδός Γιαννιτσών, με Βουλγάρες, gay, τρανσέξουαλ και 60χρονες που εκδίδονται με ή χωρίς προφυλακτικό

Κάθε βράδυ, μέχρι και τα ξημερώματα, η οδός Γιαννιτσών στην περιοχή του σταθμού του ΟΣΕ Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε παράδεισο του αγοραίου έρωτα, με ταρίφα 10-15 ευρώ για σεξ με ή χωρίς προφυλακτικό. Ο πελάτης μπορεί να βρει ό,τι 1 42επιθυμεί στον δρόμο που βρίσκεται μια ανάσα από τις οδούς Αφροδίτης και Μοναστηρίου, στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Βαρδαρίου, που, όπως έχει αποκαλύψει η «Espresso» (δημοσιεύοντας σοβαρές μαρτυρίες), εξελίσσονται σε άντρο για παιδεραστές και παιδόφιλους!

Κοπέλες από τη Βουλγαρία, αλλά και γυναίκες άνω των 60 ετών κατακλύζουν την πιάτσα της Γιαννιτσών… κρυφά, τρέμοντας μην το μάθουν οι συγγενείς τους! Κοντά τους περιφέρονται αναζητώντας πελάτες τρανσέξουαλ και ομοφυλόφιλοι, οι περισσότεροι εθισμένοι στη χρήση ουσιών. Στα χρόνια της κρίσης η ταρίφα φτάνει στα 15 ευρώ, όταν η συνεύρεση γίνεται χωρίς προφυλακτικό («without plastic»), όπως πιέζουν κάποιοι πελάτες αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Η αμοιβή για γρήγορο σεξ σε αυτοκίνητα ή εγκαταλειμμένα σπίτια είναι 10 ευρώ.

Εκπαίδευση

Στο πλευρό των γυναικών που εκπορνεύονται στην οδό Γιαννιτσών βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο η ομάδα streetwork του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ προσπαθώντας να τις «εκπαιδεύσει» στη χρήση προφυλακτικού, να τις ενημερώσει για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, να τις πείσει να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις ή και μόνο για να ακούσει τα προβλήματά τους. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), η ομάδα του ΚΕΘΕΑ έκανε οδοιπορικό στην περιοχή μοιράζοντας σε όλους βραχιολάκια που γράφουν «Take care» και «Be safe», δηλαδή «προσέξτε» και να «είστε ασφαλείς».

2 27Σύμφωνα με τους υπευθύνους του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: «Οσο βαθαίνει η κοινωνική κρίση το πρόβλημα μεγαλώνει, γιατί βλέπουμε πλέον μεγάλες σε ηλικία γυναίκες, οι οποίες παλιότερα δεν ήταν ιερόδουλες, να εκπορνεύονται με το άγχος της επιβίωσης. Γυναίκες με εγγόνια έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με τον μεγαλύτερό τους φόβο, να μην τους δουν οι δικοί τους και βιώσουν την κατακραυγή!»

Μάλιστα στην πιάτσα προστίθενται πλέον, εκτός από τις Ελληνίδες από 25 ετών έως 55-60 χρόνων, οι νεαρές Βουλγάρες που εναλλάσσονται συχνά (πιθανότατα θύματα κυκλωμάτων trafficking), τρανσέξουαλ, τραβεστί και ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι θεωρούνται οργανωμένη ομάδα και χρησιμοποιούν προφυλακτικό στις συνευρέσεις τους.

Οπως επισημαίνουν επίσης οι υπεύθυνοι του ΚΕΘΕΑ που βρίσκονται στην περιοχή για ενημέρωση και παροχή συμβουλών, οι Βουλγάρες δεν γνωρίζουν για τη χρήση του προφυλακτικού και πρέπει να εκπαιδευτούν, ενώ οι Ελληνίδες έχουν περισσότερα προβλήματα με τα ναρκωτικά. Οπως λένε, η αστυνόμευση στην περιοχή είναι καλή, ωστόσο οι προσαγωγές που γίνονται συχνά δεν λύνουν το πρόβλημα «ούτε και η λογική να φύγουν από κει και να πάνε αλλού».


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...