Ευημερούν οι… αριθμοί για τον νέο «Δικέφαλο»!

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου αρχίζουν να αποδίδουν.

Ο ΠΑΟΚ καρδιοχτύπησε για να πάρει το τρίποντο στο προχθεσινό παιχνίδι της Τούμπας, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του κάνουν ταμείο με θετικό πρόσημο. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και με την εικόνα της ομάδας στην επίθεση. Στο ματς με τον Πανιώνιο ο «Δικέφαλος του Βορρά», πέρα από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε (για τρίτη φορά φέτος), έκανε και πολλές τελικές προσπάθειες. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιχείρησαν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία είκοσι φορές, ενώ στον προηγούμενο αγώνα στον οποίο είχαν σκοράρει τον ίδιο αριθμό τερμάτων μέσα στην Τούμπα, δηλαδή στο ντέρμπι με τον Αρη, είχαν κάνει αντίστοιχα έξι τελικές λιγότερες. Για τον Γιώργο Δώνη έχει σημασία κι ένα άλλο γεγονός: οι αριθμοί που δείχνουν πρόοδο στο επιθετικό κομμάτι αφορούν κυρίως τα τελευταία ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ έγιναν οι περισσότερες τελικές προσπάθειες (21) φέτος και σημειώθηκαν τρία γκολ. Αν μη τι άλλο, η ομάδα στέλνει θετικά μηνύματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τη μάχη των πλέι οφ. Επιπλέον, φαίνεται ότι εγκλιματίζονται γρήγορα οι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο που κάνει τον Δώνη να αισιοδοξεί. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι δύο νεοαποκτηθέντες, ο Καμαρά και ο Βούκιτς, βρήκαν δίχτυα στις πρώτες κιόλας εμφανίσεις τους με την ασπρόμαυρη φανέλα. Επίσης, οι Ιτάνζ, Σίλντενφελντ και Κατσουράνης μονιμοποιήθηκαν στο βασικό σχήμα με το «καλημέρα» στην ομάδα, ενώ ο τελευταίος μετρά ήδη ένα τέρμα και δύο ασίστ.

 Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε τον πρόεδρο του CLUB ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι διατεθειμένος να ενισχύσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό ώστε να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα υγείας του άτυχου φιλάθλου της ομάδας Μπάμπη Τσολακίδη. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να δοθούν τα μισά χρήματα που αναλογούν στο κόστος του τεχνητού μέλους (15.000 ευρώ από τα 30.000 ευρώ). Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό κι έχει μαζευτεί ήδη ένα ποσό μέσα από εισφορές φίλων του ΠΑΟΚ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

Πέθανε ο σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος – Δύσκολες ώρες για τη σύζυγό του, Μπέτυ Λιβανού

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο σπουδαίος κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης...

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...