Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε τις ανάγκες του συντρόφου σας, γιατί έχει ξεπεράσει τα όριά του. Η μέρα θα είναι…

ΚΡΙΟΣ: Οι εκκρεμότητές σας θα τακτοποιηθούν μία-μία, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Κάντε αλλαγές στον χώρο σας και θα νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά. Προγραμματίστε από τώρα τις δουλειές της επόμενης εβδομάδας, ώστε να αφήσετε ελεύθερο χρόνο για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε τις ανάγκες του συντρόφου σας, γιατί έχει ξεπεράσει τα όριά του. Η μέρα θα είναι γεμάτη εμπειρίες για εσάς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να αλλάξουν κατά ένα μέρος η συμπεριφορά σας και οι στρατηγικές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σταδιακά βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι ευαισθησίες σαςμ γεγονός που σας κάνει να φαίνεστε στα μάτια των άλλων πιο προσιτοί και σαφώς πιο γοητευτικοί. Η μέρα είναι κατάλληλη λοιπόν για να συνδυάσετε μέσα σε όλα και τη διασκέδασή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων προσέχοντας τη στάση που κρατήσετε αλλά και τις αποφάσεις στις οποίες θα καταλήξετε. Το συναίσθημά σας θα συγκρούεται με τη λογική, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τις ανάγκες και των άλλων.

ΛΕΩΝ: Αφού οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας πάνε καλά, βάλτε σε προτεραιότητα τα συναισθηματικά θέματα. Βάλτε σε σωστές βάσεις τα σχέδιά σας, ώστε να προβείτε σε καινούργια ξεκινήματα ή ακόμα και να φέρετε ισορροπία στις διαταραγμένες σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μην είστε σπάταλοι, ειδικά εκεί που δεν χρειάζεται. Οι μεγάλες αγορές που έχουν σκοπό να κάνουν τους άλλους να σας προσέξουν όχι μόνο δεν σας χρειάζονται, αλλά θα έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στον οικονομικό τομέα σας.

ΖΥΓΟΣ: Αναστάτωση και σύγχυση θα επικρατούν στον συναισθηματικό σας κόσμο, αφού από τη μία το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και θα θέλετε να περάσετε όσο μπορείτε καλύτερα, ενώ από την άλλη θα σας βασανίζουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως να είναι η μοναδική φορά που στην πλειονότητά τους οι σχέσεις σας θα εξαρτηθούν από εσάς. Μπορεί να μη φταίτε πάντα εσείς για τις προστριβές ή την ψυχρότητα που υπάρχει σε μερικές από αυτές, αλλά κυρίως εσείς τις οδηγείτε σε αυτό το σημείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε πού σταματάει η πλάκα και πού τα πράγματα είναι πραγματικά σοβαρά. Μην επαναπαύεστε με το σκεπτικό πως πάντα οι άλλοι θα δίνουν τόπο στην οργή και θα σας συγχωρούν χωρίς να δείξετε ότι μετανοήσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το χαμόγελο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κυκλοθυμική συμπεριφορά ενός συνεργάτη σας. Η περιπετειώδης αντίληψη που σας διακατέχει θα σας οδηγήσει στο να σπάσετε φραγμούς σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διεκδικήστε ό,τι σας αξίζει και μην καταπνίγετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Η δεκτικότητά σας θα μεγαλώσει, ίσως όμως υπάρξει το ενδεχόμενο να διαταραχθούν κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες που θα σας αποσυντονίσουν και θα αλλάξουν τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και στις συναναστροφές σας είναι βέβαιες. Αφουγκραστείτε την όλη κατάσταση, κάντε μερικές απαραίτητες περικοπές και προχωρήστε σε μια πιο έξυπνη τακτική για την επίλυση των θεμάτων που σας απασχολούν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...