Η… ακόρεστη Αντζελίνα Τζολί

«Τσαρίνα» ετοιμάζεται να γίνει η Αντζελίνα Τζολί. Η χολιγουντιανή σταρ μετά την Ολυμπιάδα, τη μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην ομώνυμη ταινία του Ολιβερ Στόουν, σε νέο ρόλο.

«Τσαρίνα» ετοιμάζεται να γίνει η Αντζελίνα Τζολί. Η χολιγουντιανή σταρ μετά την Ολυμπιάδα, τη μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην ομώνυμη ταινία του Ολιβερ Στόουν, σε νέο ρόλο.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Θα υποδυθεί την πανίσχυρη και κατά κάποιους νυμφομανή Αικατερίνη τη Μεγάλη, ένα δράμα που αναφέρεται στη σκανδαλώδη ερωτική ζωή της Ρωσίδας αυτοκράτειρας.

Ο ρόλος αυτός ήταν ένα όνειρο που γίνεται αληθινό για την Τζολί, η οποία αγόρασε τα δικαιώματα από το best-seller «Catherine the Great and Potemkin: The Imperial love Affair» του Βρετανού ιστορικού Σάιμον Σέμπακ Μοντεφιόρε. Το βιβλίο αναφέρεται ίσως στη μεγαλύτερη ιστορία αγάπης της αυτοκράτειρας με τον ευγενή, στρατιωτικό και πολιτικό Γκριγκόρι Ποτέμκιν, γεμάτη ίντριγκες, σεξ, αγάπη και δύναμη. Ο συγγραφέας δήλωσε ενθουσιασμένος που η Τζολί επέλεξε το πρώτο βιβλίο του, για το οποίο δούλεψε με πολλή αγάπη. «Η Αικατερίνη είναι η απόλυτη φεμινίστρια ηρωίδα. Νιώθω πολύ ασφαλής που θα την υποδυθεί η Αντζελίνα» δήλωσε. Η Τζολί, που έχει την παραγωγή, δεν αποκάλυψε αν θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ είναι επίσης ασαφές αν η προσαρμογή του βιβλίου θα είναι κινηματογραφικό φιλμ ή τηλεταινία.

Η Μεγάλη Αικατερίνη ανέβηκε στον θρόνο το 1762, μετά τη δολοφονία του συζύγου της τσάρου Πέτρου ΙΙΙ. Ο Ποτέμκιν ήταν ένας από τους συνωμότες και οι εχθροί της Αικατερίνης δεν έπαψαν να υποστηρίζουν ότι είχε εμπλακεί και εκείνη στη δολοφονία του τσάρου. Τα 27 χρόνια της βασιλείας της θεωρούνται χρυσή εποχή στην ιστορία της Ρωσίας, ενώ ιστορία έγραψαν οι ερωτικές σχέσεις της απελευθερωμένης σεξουαλικά αυτοκράτειρας με αμέτρητους άνδρες. Οι εχθροί της την αποκαλούσαν νυμφομανή.

Ο μεγάλος έρωτάς της όμως ήταν με τον Ποτέμκιν, με τον οποίο απολάμβανε μυστική ερωτική ζωή στη σάουνα των χειμερινών
ανακτόρων στην Αγία Πετρούπολη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών