Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (08.07.15)

Η πρωινή τηλεόραση είναι γεμάτη από φωνές, αναλύσεις και τους πολιτικούς να υποστηρίζουν την κομματική γραμμή τους με την ίδια φρασεολογία όλοι…

Η πρωινή τηλεόραση είναι γεμάτη από φωνές, αναλύσεις και τους πολιτικούς να υποστηρίζουν την κομματική γραμμή τους με την ίδια φρασεολογία όλοι. Επέστρεψε όμως γι’ αυτήν την εβδομάδα ο Γιώργος Παπαδάκης (κεντρική φωτό) στο πλατό του και αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Κατά τα άλλα, ακούμε για τις εξελίξεις και πίνουμε τον φραπέ μας μονορούφι!

*

Συνεχίζουμε στην ίδια ζώνη να βρίσκουμε την εκπομπή της Λαμπίρη, ανθρώπινη, οικεία και χωρίς «ξερόλες» συνεργάτες. Οι πολιτικές αναλύσεις της δείχνουν άνθρωπο που έχει επαφή με την κοινωνία και δεν «συμπάσχει» από τις παραλίες της Μυκόνου!
4r235tg 3
*

Μύκονος, όπως Ντορέττα Παπαδημητρίου! Εδώ ο κόσμος χάνεται και η πρωταγωνίστρια, την οποία θέλει να αξιοποιήσει το Mega στο πρωινό, καθώς προτιμά ανθρώπους οικείους γιατί νοικοκυρές το βλέπουν, ποστάρει φωτογραφίες της στα social media από παραλίες του κοσμικού νησιού με σχόλια ενωτικά για τους Ελληνες, τύπου «παιδιά, μην τσακώνεστε, φτάνει για όλους το σούσι».

*

Στο «Happy Day» συνεχίζουν να βαράνε παλαμάκια λες και τους έχεις στην πρίζα και να κόβουν το μεράκι αυτόματα με το που σταματάει το τραγούδι. Τέτοια κέφια και μεράκια ξημερώματα ούτε οι μπεκρήδες ύστερα από ξενύχτι.

*

Ο Παπανώτας τσακωνόταν με τον Κουσουλό για τις τράπεζες. «Σας ζήτησα κάτι», είπε η Τσιμτσιλή, «οι μέρες αυτές απαιτούν ηρεμία. Σήμερα ο Τσίπρας πάει να δώσει μια μεγάλη μάχη στις Βρυξέλλες. Οι μέρες είναι δύσκολες, η ψυχολογία μας πρέπει να είναι άλλη»! Σταματίνα, παιδί μου, τι έπαθες; Πάλι σε στένεψαν τα Λουμπουτέν;

*

Το ότι η βουλευτής των Ελλήνων, κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη, πανεπιστημιακή δασκάλα, καλομεγαλωμενη, μορφωμένη, βγήκε στην τηλεόραση να μας πει πως «Οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες καταστάσεις και οι πλούσιοι σωστές», μπορούμε μόνο στην πλάκα να το πάρουμε!

*

Φυσικά οι λαϊκοί τηλεθεατές, που ενημερώνονται από την τηλεόραση και όχι ως εστέτ από τον ξένο Τύπο και τα αλλοεθνή σάιτ, πολύ εκτίμησαν την άποψή της, βουτώντας το παντεσπάνι στα φτωχικά λαδερά τους!
4r235tg 1
*

Πέντε εκπομπές του Star μάς αποχαιρετούν για «Καλό καλοκαίρι» την Παρασκευή 10 Ιουλίου. Τατιάνα, Φώτης – Μαρία, «Τροχός της τύχης», «Just Cooking» και Πόπη Τσαπανίδου. Και η πρωινή ενημερωτική ζώνη τι θα γίνει;

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1. Λόγω όμως των σημαντικών πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας δεν ανακοινώθηκε χτες.

 

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....